lördag 9 februari 2008

Giants förhandlar med Coughlin


För nästan 13 månader sedan så var Giants ledning inte långt ifrån att sparka mästartränaren Tom Coughlin. Hans attityd och personlighet sågs då som ett problem för laget, Coughlin jobbade hårt och förbättrade sig precis som ledningen ville. Tränaren som lyckades med det omöjliga i årets Super Bowl kommer inom kort att stå kontraktslös men enligt Daily News så kommer Giants att öppna plånboken rejält för att behålla sin coach. Föreställ er hur mycket det kommer att kosta...
Giants har gnällt på Coughlin med jämna mellanrum och med han otroliga slutspel i bagaget så är han helt plötsligt en kandidat till att bli den bäst betalda tränaren i ligan. Källorna säger dock att Giants "bara" är villiga att hosta upp minst $24 milljoner för ett fyraårskontrakt detta skulle dock vara mer än dubbelt så mycket som Coughlin fick då han 2004 skrev på Giants.

Ett kontrakt på 6 miljoner per år skulle placera honom brevid Tennessees Jeff Fisher och Tampas Jon Gruden i lönelistan. Denna lista toppas av Seahawks snart pensionerade coach Mike Holmgren som drar in dryga 8 miljoner dollar per säsong.

1 kommentar:

Anonym sa...

NY bara måste signa fast tom!