torsdag 28 januari 2010

EXTRA! Kurt Warner lägger av! EXTRA!

NFL-bloggen kan som första svenskt media (vad jag har sett) återigen avslöja en stor nyhet!

Mycket talar för att Kurt Warner meddelar att han lägger av innan helgen. En presskonferens är annonserad till på fredag och det blir förmodligen där Warner väljer att gå ut med att han går i pension.

Vi blir således en profil fattigare. Han kommer att lägga av som en av dom största profilerna av sin era, en av tidernas bästa passare. Han har ju bland annat ett två franschises till Super Bowl. Han höll Pro Bowl-nivå i slutspelet för Cards även ifjol men åkte då på ännu en rejäl hjärnskakning. Det plus ytterliggare de han åkt på i år kan ha lett till att han meddelar att karriären är slut. Han har ju velat och tänkt på pension ett par säsonger nu.

En profil fattigare kan vi som sagt bli på fredag. Frågan är ju bara vad Cardinals ska hitta på. Man behöver en ny franschise-QB...

2 kommentarer:

Marcus sa...

Verkligen en stor spelare, kan inte förstå vilket jävla monsterlag Rams hade. Kurt Warner, Marshall Faulk, Isaac Bruce och Torry Holt, eller är jag ute o cyklar? De va före min tid iaf.
Matt Leinart blev väll inte riktigt vad dom hade tänkt sig, ska dom satsa på han eller leta ny QB? Vilka QBs kommer vara free agent i vår? Vad händer i draften? En sak är säker, jag älskar off-season!↲↲
Grym läsning!

swenfl sa...

Man hade rätt bra lag ja. Extra kul var ju att Warner då (när man vann SB) kom från ingenstans och var en rätt okänd backup som vann Super Bowl MVP.

Precis, dom kan inte bygga sitt lag kring Leinart. Den bästa free agenten jag kan komma på skulle väl vara Chad Pennington eventuellt. Sen är ju spelare som Kyle Orton, Jason Campbell och Rex Grossman också FAs.

Blir spännande. Off-season är alltid underbart!