söndag 17 januari 2010

Inför Cowboys@Vikings


Det här kan vara Favres sista match. Man skrattar ju när man hör det men så är fallet. Förhoppningsvis avslutar han med förlust, det hade ju varit trevligt...
Hur som helst, Favre började säsongen riktigt bra men det har gått betydligt knackigare de sista 4-5 matcherna. Det talar emot Vikings, det kan vara Favres sista match (förmodligen inte...) men man har ingen aning om vad man får ut av honom. Han har varit väldigt ojämn i år.

Cowboys is bringing the heat! Cowboys har ett grymt pass rush lett utav DeMarcus Ware, totalt har man har 15 sacks på de senaste 5 matcherna. Detta kommer att bli väldigt intressant att följa, mest med tanke på QB:n på andra sidan (de mesta i den här matchen handlar om Favre). Det blir Vikings left tackle, Bryant McKinnie som ska ta han om Ware och McKinnie har verkligen haft det jobbigt stundtals under säsongen. Exakt likadant ser du ut på Favres högersida. En stor tacklare (Phil Loadholt) ska sätta stopp för en snabb lineback (Anthony Spencer). Härlig matchup.

Hur slutar det då?
Jag har ju sagt att Cowboys vinner och det tror jag fortfarande. Cowboys kan mycket väl vinna Super Bowl. Det ser jag inte Vikings kunna göra. Av den enkla anledningen vinner Dallas ikväll. Bättre QB (just nu i alla fall) och pass rush-defensiven spelar självklart också in. Det brukar dock bli en väldig stämning i Metrodome kan hjälpa Vikings att hänga kvar i matchen, samtidigt har man suttit av en vecka och hunnit rosta. Fan vad jag hoppas att Favre förlorar!

4 kommentarer:

coltsfanatiker sa...

Haaha Favre var kung och Cowboys är ute. Var är Dase? Var du :P

DASE sa...

Äckliga satans Favre, fuckoff! vi förtjänade att vinnna.

Lundh sa...

Favre håller fortfarande, förstår inte vad folk har emot honom.

Anonym sa...

Favre > Cowboys. Sluta gnälla på honom, han är gammal och go och kan leda ett fokuserat Vikings till Superbowl.