söndag 24 januari 2010

CONFERENCE-FINALER!

ÄNTLINGEN, skriver jag med stora bokstäver. För äntligen är det dags att avgöra vilka två lag som ska gå till Super Bowl XLVI som i år hålls i Miami. Det här kommer att bli så jävla spännande!

Ifjol vid denna tid så var det på förhand egentligen redan klart. Baltimore Ravens skulle möta ligans bästa defensiv och ett av ligans bästa offensiv i Pittsburgh Steelers i AFC-final, det fanns bara en utgång. Steelers vann med 23-14. I den andra conferencen, NFC, så tog Cardinals hem titeln. Man ledde med hela 24-6 i halvlek men man tappade hela spelet i andra. Lyckligtvis tog man sig vidare, Cards alltså, mest på grund av lagets grymma D-Line. Defensiven vann matchen åt Cards med 32-25.

I afton är det inte lika säkert. Vi har inget självklart lag som Steelers då var men vi har däremot en underdog som kan överraska. Härligt nog möts båda lagen i AFC-final. Indianapolis Colts har dominerat i år och Jets har överraskat och slagit storlag på storlag. Hur långt kan Jets defensiv ta laget? I morgon på eftermiddagen kommer det en lång jävla "inför" just den matchen, det kan jag lova! Det finns så mycket att skriva om!

I NFC är det kanske inte lika spännade. Saints ska på papperet ta hem den matchen mot Vikings, hur bra än bortalaget spelar. Papperet brukar dock ha en tendens att ljuga. Blir förmodligen också en intressant match.

ÄNTLIGEN.


Inga kommentarer: