fredag 6 januari 2012

McKenzie ny GM för Raiders!

This is just in. Oakland Raiders har kommit överens med Green Bay Packers director of football Reggie McKenzie om att han tar över som ny GM i klubben.

En källa med insyn bekräftade detta för NFL.coms Steve Wyche tidigare under dagen. Raiders kommer att hålla en presskonferens på tisdag varpå ytterligare information kommer att bli offentlig.

McKenzie har spenderat de senaste 18 säsongerna på Packers personalkontor och är väldigt respekterad inom scoutingsvängen.

Raiders blev tvungna att omorganisera efter det att deras ägare Al Davis gick bort tidigare den här säsongen. Davis tog alla beslut i det som rörde det fotbollsmässiga. Allt från att anställa coacher till värvninga av spelare och draft picks.

När Raiders offentliggjorde att man skulle ta in en GM så var McKenzie ett namn som kom upp tidigt och som ansågs vara nummer ett på Raiders lista. Enligt Jason La Canfora som finns det en möjlighet att Packers Eliot Wolf följer med McKenzie till Raiders.

Det här tycker jag är goda nyheter. GM-posten är tillsatt och nu börjar en ny era på allvar. En era utan Davis och jag ser verkligen framemot det. Jag är som ett barn på julafton. Fylld av förväntan.

Inga kommentarer: