Övertid fick skilja Cards och Packers åt.

Arizona Cardinals - Green Bay Packers
51-45

Detta var en riktigt spännande match, precis som det skall vara i detta skede av säsongen. Övertid fick som sagt skilja lagen åt.

Cardinals började i ett rasande tempo och Packers var inte alls med i matchen från start. Redan efter 15 minuter ledde hemmalaget med 17-0, vilket i paus hade utökats till 24-10.
Efter paus kom dock Packers tillbaka som ett nytt lag men man lyckades inte gå ifrån trots att man kanske var det bättre laget i tredje quartern som slutade 14-14. Det var först under de sista 15 minutrarna man fick någon riktig utdelning för sitt hårda jobb då man satte 2 raka touchdowns och kunde kvittera.
Men med just under 5 minuter kvar kastade Cardinals QB, Kurt Warner, ett 17 yards TD-pass till Stee Breaston. Här trodde jag att luften skulle gå ur Packers som hade jobbat så hårt i andra halvlek för att komma ikapp, men man tog sig i kragen och fick till en sista kraftansträngning. Aaron Rodgers passade Spencer Havner för 11 yards och en touchdown med 1 minut kvar. Cardinals sumpade dock bort sina chanser efter slarvigt spel i sista minuten men man skulle få en sista chans. Den annars så säkra Neil Rackers skulle försöka sig på ett Field Goal från drygt 40 yards (om jag minns rätt), vid poäng hade han skickat Cardials vidare i slutspelet. Han såg väldigt nervös ut redan när han klev ut på planen och han missade målet med någon meter. Övertid stundade...

Packers vann slantsinglingen och jag både trodde och ville att Packers skulle ta det här, Rodgers hade då åtminstone förtjänat det. Men då gjorde han ett misstag som man inte får göra. Han höll bollen för länge, blev sackad utav Cardinals CB Michael Adams som också tvingade fram en fumble, en fumble som Arizona tog hand om på bästa möjliga sätt och man vann matchen.

Det var en kamp mellan två riktigt bra quarterbacks! Kurt Warner 29/33 för 379 yards och hade hela 5 TD-pass. Aaron Rodgers slog nytt slutspelsrekord med 422 yards. Dessutom gick han 28/42 (mindre godkänt), hade 4 TD-passmen men en interception. Packers hade aldrig tidigare skrapat ihop så många poäng i en slutspelsmatch!
Jag tyckte mig dessutom höra att Warner och Rodgers tillsammans slog något rekord i antal yards i en slutspelsmatch. Det säger det mesta om matchen. Den var riktigt rolig!

Packers hade kunnat vinna det här och skulle kanske ha gjort det med en OL som spelade på normal nivå och inte blottade Rodgers vartannat spel. Men även försvaret var riktigt dåligt igår för Packers, det var nog där man egentligen förlorade matchen...