söndag 2 mars 2008

Giants åker på en rejäl smäll

De försvarande mästarna har åkt på några rejäla smällar under de första dagarna av årets free agent signing då man förlorade tre tunga och viktiga pjäser i defensiven.

Man hade inte förlorat sen i december i fjol men när den fria signingen av free agents öppnades så förlorade man tre defensiva starters bara efter några timmar.

Saftyn Gibril Wilson gick för $39 miljoner till Oakland Raiders. Insatta källor säger att man gjorde allt för att behålla Wilson men priset på honom var allt för högt. Wilson skrev på för 6 år, detta måste väl anses som en god affär av Raiders då man tidigare har tappat Porter i offensiven och att man under hela säsongen har haft ett starkt ifrågasatt försvar.

Kawika Mitchell fick en signingbonus på 3.5 miljoner då han skrev på ett 5årskontrakt värt 17 miljoner för Bills. Reggie Torbor skrev på för fjolårets katastroflag Dolphins.

Man har inga planer på att köpa dyra FAs för att ersätta Mitchell och Torbor eftersom att man har väldugliga spelare i det egna laget som tidigare gjort bra ifrån sig. Att ersätta Gibril Wilson blir ett betydligt svårare jobb, just nu ryktas det om att Sammy Knihgt från Jaguars kommer att rista på för den stora blå maskinen. Sen så har vi ju alltid draften, en draft som lär bli den bästa genom tiderna om man kollar på fältet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, Giants silly hittils har varit allt ifrån succesiv. Men som jag tidigare och som även du har skrivit i bloggen(blogdogg) så finns det inte en chans att NYG försvarar titeln nästa säsong.