fredag 28 november 2008

Lions chanslösa mot Titans!

Detroit Lions har hittills inte mäktat med att vinna en enda match och seriesuveränen Tennessee Titans var några nummer för stora. Titans dominerade alltså stort men Lions lyckades springa in en TD i slutet på första halvlek, något som såg ut att ge dom hopp. I slutet av tredje quartern var tack och god natt för Lions då Kickern Rob Bironas utökade ledningen till hela 41-10. Jag var väldigt imponerade av Titans rookie RB Chris Johnson som visade vägen direkt med två rushing TDs bara under första kvarten, varav en 58-yards löpning. Han avslutade matchen med 125 yards på 16 försök. Hur långt kan Titans gå i år?

Den andra thanksgiving matchen jag såg igår var den sena matchen mellan Cowboys och Seahawks. Jag tycker att Dallas kontrollerade matchen från start och för Seahawks fanns det inte mycket att göra än att börja fokusera på nästa match, eller försöka hålla nere siffrorna. Det senare lyckades man väl sisodär med, 34-9 är mycket men det kunde ha varit mycket värre. Nick Folk punkterade matchen totalt med sitt FG med drygt 9 minuter kvar av matchen. Detta innebar Seahawks 10e förlust för säsongen, så många förluster har man inte haft sedan säsongen 2000.

Torsdagens resultat:

Cowboys-Seahawks 34-9
Eagles-Cardinals 48-20
Lions-Titans 10-47

1 kommentar:

Anonym sa...

HUr länge kommer det att hålla den här gången? Inget snack om att Favre blev matchens lirare i thanskgivingmatchen och ingaresultat från lördagen?
Aja trevligt att ha dig tillbaka :)

Titans kan gå långt, men inte hela vägen. Det kommer aldrig att hålla.