söndag 21 juni 2009

Två lag nollade!

Djurgården nollade STU på ett regnigt Bergshamra IP, en match som inte bjöd på speciellt mycket. Första kvarten var ett enda stort ställningskrig och var totalt händelsefattigt. Djurgården bjöd inte på något starkt offensivt spel och båda lagen tappade bollar som om det var tvålar man spelade med. Efter bland annat en interception av Jean-Paul Cantara gick Djurgården till halvtidsvila med en ledningen med 9-0. I början av fjärde kvarten fångade Martin Knoll nollen i endzone och den nya resultattavlan på Bergshamra visade 16-0 när domaren till slut blåste av.

Lika regningt som det var på fredagskvällen mellan DIF och STU var det när Arlanda tog emot SMM på Midgårdsvallen. Även detta en mindre intressant match där SMMs defence var dagens vinnare och höll tätt hela matchen. 20-0 var resultat i halvtid för bortalaget bland annat efter en 50 yards TD av SMM. Arlanda ödlsade större delen av andra halvlek till att klaga på domaren och hade det velat sig riktigt illa hade det kunnat rinna iväg ordentligt. Andra halvleken förblev dock poänglös och matchen slutade 0-20

Seriesuveränen Carlstad Crusaders (som den 6/6 vann mot SMM) är fortsatt obesegrade då man körde över Tyresö på bortaplan och lyckades vinna med 53-27