lördag 6 mars 2010

Topp 5 Free Agents Running Backs (6/3-10)

Tror att jag kör en ranking på spelare som inte har en Tender på sig. Ha då i åtanke att spelare som Sproles, Jarome Harrison, Pierre Thomas, Clifton Smith med flera inte är med!

1. Thomas Jones, Jets, 32 år.
Är en jättebra värvning, för ett år. Blev utnött i slutet på förra säsongen och tanken är snart tom. Men signa ni lag som behöver en högkvalitativ RB med rutin!

2. LaDanian Tomlinson, Chargers, 31 år.
Inte längre en toppback, men perfekt att slänga in när man är nära endzone. Där kan han uträtta stordåd. Tyvärr tror jag att han själv lever i en egen värld och kommer att sätta ett överpris på sig själv, tråkigt i så fall. Kommer inte att gå till Raiders i alla fall.

3. Brian Westbrook, Eagles, 30 år.
Kommer han att spela igen? Han har haft många hjärnskakningar och skador under dom senaste åren och jag tycker (och hoppas för hans eget bästa) att han börjar tänka på att lägga av. När han väl spelade förra säsongen var han inte den Westbrook vi är vana att se. Men säkert het för ett tjog lag...

4. Kevin Faulk, Patriots, 34 år.
En bra third-down back och vid 34 års ålder kan han rädda många poäng åt Patriots. Jag tror att han stannar för en lägre lön.

5. Tatum Bell, Broncos, 30 år.
Kan vara dödligt effektiv.

Övriga intressanta namn som inte har Tender på sig:
Jamal Lewis, Browns. Age: 31
Michael Bennett, Chargers. Age: 32
Chris Brown, Texans. Age: 29.
LaMont Jordan, Broncos. Age: 31.

Inga kommentarer: