torsdag 6 maj 2010

Förlängningar och JaMarcus Russell!

Eagles förlängde precis med Kevin Kolb. Ett kontrakt värt 12 miljoner dollar. Det innebär att han tjänar mer än Drew Brees. Eagles håller ju på att skjuta sig i foten med en bazooka...

På tal om Brees så har Saints, äntligen, förlängt med Darren Sharper. Det tog en jävla tid.
Man har också förlängt med Guarden och Pro Bowlern Jahri Evans. Han har skrivit på ett lukrativt sjuårskontrakt värt just under 60 miljoner dollar. Det största kontraktet någonsin för en Guard!

Dessutom slutförhandlar Bengals och Pacman Jones.

Jag som silversvart supporter väntar dock fortfarande på besked om JaMarcus Russells vara eller icke vara i Raiders. Raiders gjorde i förra veckan klart med Redskins före detta QB Jason Campbell.
Envisa rykten säger att Russell dök upp till första träningen fet som ett gödsvin och långt ifrån form. Detta gjorde ledningen riktigt förbannad och man valde först att peta honom ur laget men backade sedan och lät honom haka med på minicamp. Men man låter honom inte träna. Åker han på en skada kan man måsta betala ut alla nio miljoner dollar han har för det här året.
Mycket talar dock för att han är på väg bort, om nu något lag är intresserad att ta över kontraktet. Att köpa ut honom känns som väldigt långsökt. Han är ju dock inte cuttad från laget än. Tyvärr.
Han är ju på ett sätt ett geni. Var grym sista året i College, blev draftad 2a totalt och skrev på ett grymt kontrakt för att sedan luta sig tillbaka och spendera mer tid på "Donken" och KFC än på träningsanläggningen. Fyfan, jag blir förbannad bara jag tänker på den där jävla sackosäcken till QB...

Raiders har dessutom förlängt med en av de bästa och viktigaste spelarna. Sebastian Janikowski har gått med på ettt 4årskontrakt värt $16 miljoner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Russell alla våran favorithackkyckling!

Om han försvinner finns ju bara Davis och Raiders töntiga fans kvar att tracka ner på.

Anonym sa...

Donken nästa nu när han fått sparken?