måndag 9 juni 2008

Superserien 7/6 & 8/6

7/6
Stockholm-Arlanda 31-31
STU-Limhamn 20-21
8/6
Carlstad-Göteborg 58-24

Kommentarer:
Ursäkta språket men satan vilken omgång vi fick uppleva! Jag önskar mer än gärna att jag kunde ha varit på plats på någon av de matcher som spelades i lördags. Fan också!

Matchen mellan de båda stockholmslagen Arlanda och SMM anses vara en av de absolut bästa (eller iaf dramatiska) amerkikanska fotbollsmatcher som spelats på svensk mark. Någonsin.
***
SMM ledde matchen med 8 poäng med drygt en minut kvar. Då började domsluten att gå emot dom. Två väldigt underliga domslut bidrog till att SMM snabbt tappade sin ledning.
***
Vad sägs om det här avlsutande scenariot? - Med med endast tre sekunder kvar att spela scorar Jets och gör en two points conversion. Detta leder till matchen blåses av med ett X i kolumnen.
***
Det sägs att båda lagen hade "varsin" halvek och vad kan då vara mer rättvist än ett oavgjort resultat?
***
SMM hade stora problem med offensiven. Detta kunde Arlanda ha uttnytjat på ett bättre sätt än att dra på sig blown assignments, missade tacklingar och onödiga flaggor på långa gains.
***
På Midgårdsvallen skulle de, under 5 omgångar, totalt övekörda STU Northside Bulls möta de regerande svenska mästarna. De okunniga hade nog sagt att det den här kvällen skulle bli slakt på en gräsmatta i Stockholms förorter. För oss lite mer insatta så visste vi att Limhamn har stora, stora problem och inte har imponerat.
***
Jag trodde dock inte att det skulle bli så pass jämnt som det blev. 21-20. Tung förlust för STU.
***
Det som var extra anmärkningsvärt var att STU faktiskt bara var drygt två minuter ifrån sin första vinst i Superserien. De ledde med hela 20-7 men tappade och släppte till en TD med lite mindre än två minuter kvar. Som sagt: Tung förlust för STU.
***
Hör och häpna: STU ställde upp med hela 32 man i matchen mot Limhamn! Ser vi möjligen en god trend på ingång?
***
STU ligger på -202 efter sex spelade omgångar. Ringer illa i mina öron...
***
Fereed Adus var omåttligt impopulär på Tingvalla IP igår kväll. Hans ständigt viftande med flaggor upprörde både publik och Sveriges Radio P4 som var därr och sände matchen.
***
Tidskriften NWT beskriver det hela som en domarcirkus.
***
Den offensiva coachen för CC, Max Warner, blev uppvisad på läktaren efter vilda protester mot ett domslut.
***
Det snackas bara om "Cirkus-Adus", ingenting om att Göteborg gjorde en helt okej insats.
***
Matchen, med flaggviftning i vart och vartannat spel, gick ut på över tre timmar...
***
För er som inte har hängt med så var det just "Cirkus-Adus" och hans inkompetenta domarteam som boktavligen berövade Crusaders från att ta hem SM förra säsongen.

Som ni ser så hände det en hel del i helgen och jag kan tänka mig att det här inlägget blev väldigt långt, men vad är bättre än att läsa om fotboll? ;)



3 kommentarer:

Anonym sa...

J är tillbaka och visar klass direkt ,)

Anonym sa...

.. men försvinner lika snabbt igen.
Var är din utlovade sammanfattning om draften? Var ju hur länge som helst sedan själva draften var!

swenfl sa...

Den kommer upp nu. Var upptagen igår då jag var och spelade fotboll själv ;) Ber om ursäkt. Igen...