söndag 1 februari 2009

Bloggen kör live inför matchen

Med fem timmar kvar till avspark säger jag på återseende och hoppas på en grym final. Kom igen Steelers! Titta in här i morgon någon gång på kvällskvisten. Då ger jag min syn på vad jag tyckte om matchen.
******
Det var ganska roligt att se hur förbannat kaxiga Titans var då man sa att man skulle spöa skiten ur Steelers i slutspelet. Det gick ju som det gick... Man klarade inte ens av Ravens.
******
Just nu rullar höjdpunkter från Steelers säsong, det är helt omöjligt att förklara vilket otroligt bra defence de har i år.
******
"Amerikansk fotboll kan krossa ditt hjärta och ju mer du älskar ditt lag ju hårdare blir fallet". Vilket grymt citat, som raiderssupporter känner man onekligen igen sig.
******
Jag kör på med liveuppdatering här till klockan 19, då blir det att luta sig tilbaka och bara ladda.
******
Taco Bell säger i en av sina reklamer: Waiting is overrated. Sitter som på nålar här - orkar snart inte vänta längre. Spricker snart av förväntan.
******
Just nu får man se bilder från när Detroits fans gör narr och hånar sina egna spelare. Har nog aldrig sett någon skämmas så mycket som Detroits spelare gjorde då man gick 0-16. Sen försöker man få det att låta som om det kan vända till nästa säsong eftersom Dolphins kunde det, kommentatorerna alltså.
******
Lite kuriosa: Steelers spelar för sin 6e Vince Lombardi Trophy, Cardinals spelar för sin 6e slutspelsvinst någonsin...
******
Just nu är det 19 grader varmt i Tampa Bay.
******
Grabbarna i studion tror att Warners handskar är hemligheten bakom Warners säsong och att det har gått så bra. Inte bara för att de ger honom bättre grepp utan även att det är psykologiskt. Ma hade ett 20 minuter långt reportage om handskar, i USA vet man vad försnack ska gå ut på :D

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var kan man se showen före?

swenfl sa...

www.myp2p.eu
Du behöver dock vissa program för att kunna se. Det står hur du gör i forumet. Lycka till.

Anonym sa...

Tack. Får testa det där. Bra kvalitte´?

swenfl sa...

Ja kvalitén är helt klart godkänd.