tisdag 18 augusti 2009

Preseason vecka 1

De första matcherna för säsongen har spelats och även om man inte ska ta dessa matcher på så stort allvar så var det trots allt några resultat och matcher som jag tyckte var intressanta.

Patriots-Eagles 27-25
Tom Brady var tillbaka i torsdags efter nästan ett års frånvaro och gjorde en stabil insats och trots en olycklig interception (efter ett dåligt pass mot Moss) så gick han 10 av 15, 100 yards och 2 TDs, båda till Chris Baker. Brady stod mest och passade ur shotgunposition. Både McNabb och Feeley skötte sig ypperligt på QBn för Eagles.
Eagles rookie LeSean McCoy är en spelare som jag tycker att ni ska hålla koll på under vintern. Han påminner faktiskt lite om Brian Westbrook och visade upp en otrolig snabbhet i sin första match för Eagles. Dessutom verkar han inte alls vara rädd för kroppskontakt och snittade 5.5 yards per run.

Cardinals-Steelers 10-20
Repris på Super Bowl XLIII och även rond två gick till dom regerande mästarna i en match som inte var den bästa ur underhållningssynpunkt. Fanns inte så mycket att reflektera över utom att Limas Sweed i Steelers kommer att ta ytterliggare ett steg under sin andra säsong i Pittsburgh. Larry Fitzgerald var rätt så anonym.

Cowboys-Raiders 10-31
Ett väldigt glädjande resultat och jag kunde knappt tro mina ögon när jag såg det. Visst Cowboys är inte vad man har varit men Raiders är ju knappast mer än ett 5-11 lag i år. JaMarcus Russell och Chaz Schilens hittade varandra väldigt bra och dessa två kommer att skörda framgångar för Raiders i år (vilket iofs kan innebära att man kanske kan vinna någon match). Darren McFadden fick sin rookiesäsong spoilerad av en tåskada men var nu tillbaka och han såg väldigt pigg ut. Explosiv i löpspelet och farlig i luften. Fem löpningar resulterade i 63 yards bland annat. Roligt att se och jag började faktiskt se framemot säsongen.

Browns-Packers 0-17
Packers nollade Browns och man kan nog bli farliga i år. Man har så många olika alternativ att använda sig utav, man har 5 tailbacks som gjorde väldigt bra ifrån sig. Ryan Grant, Tyrell Sutton, Kregg Lumpkin, Brandon Jackson och DeShawn Wynn. Ett angenämnt problem väntar Green Bays coacher. Browns defensiv var inte bra och Packers lyckades att hålla boll i drygt 20 minuter i första halvlek. Dessutom har Browns problem på QB-position där ingen imponerade men det var kanske ingen hemlighet...

Övriga resultat från veckan:
http://www.nfl.com/schedules?seasonType=PRE#Week

Inga kommentarer: