fredag 30 juli 2010

Nu har han landat

Terrell Owens gjorde som det fina folket och kom sent till sitt nya lags första träning under den pågående campen. Men i sin fina vita tröja med sitt favoritnummer på ryggen fick han ta emot rungande applåder av de närvarande fansen på plats i Georgetown. Varje mottagning var en show i sig.

SI rapporterar om ett tusentals fans på plats när T.O. gjorde sitt första pass för sitt Bengals, alla ville få sig en glimt av 36-åringen. Alla ville se vad han fortfarande hade kvar i kroppen.

"Han har då inte blivit långsammare" sa QB Carson Palmer, som dessutom tränat med T.O. tidigare den här månaden hemma i California. "Han verkar inte åldras en dag och han har fortfarande väldigt mycket kvar att ge".

Owens själv var nöjd över det mottagande han fick. Varje mottagning möttes av jubel och fansen skrek hans namn. När den 2 timmar långa träningen var över kände han sig nog tvingad att skriva lite autografer, något han även gjorde. Han passade dessutom på att hylla den nya klubben (och sig själv):

"I think this team is special, I really feel that there is something around the corner for this team. With me being here, it has really created a buzz. I think the guys feel the energy."

Frågan jag ställer mig är hur väl det här laget kommer att fungera med två så stora personligheter och egon som Chad och T.O. Det var just dessa två som lunkade ut på plan, cirka 10 minuter in på passet. Carson Palmer har uttryckt det hela som en cirkus, två pajasar som skapar en härlig stämning i laget. Men hur kommer det att se ut då dessa två börjar hänga med huvudet efter någon förlust. Det är ju två riktiga humörspelare man har på var sin kant.

Något som visar på att dessa nämnda spelare har ett stort ego är ju att T.O. krävde att få sitt nummer (81), trots att Antonio Bryant redan valt det och varit med laget betydligt längre. Bryant själv säger att han inte har några bad feelings om det. Men så fort en spelare blir större än klubben brukar det bli problem, Bengals har nu två stycken sådana spelare...

Det är en liten bitter historia det där med Bryant för övrigt. Han skulle vara det andra stora hotet tillsammans med Ochocinco men har nu tvingats till en knäoperation. Den verkade ha gått bra, lät det då som. Man signade fast Bryant för drygt $30 miljoner. Sen värvade man T.O. och nu helt plötsligt var Bryants knä väldigt instabilt. Bryant hävdar dock motsatsen och säger att han är fullt frisk. Det kan bli en rejäl såpa det här, redan innan det har börjat...

Bryant säger dock att han förstår ägarna, han menar att om han var ägare skulle han också ge sig ut efter de bästa spelarna och det är så idrotten fungerar.

Jag ser då i alla fall väldigt mycket fram emot den kommande säsongen. AFCs norra division har potential till att bli ett riktigt getingbo.


Inga kommentarer: