söndag 31 maj 2009

Carlstad körde över STU!

I helgen har ytterliggare en omgång av Superserien spelats.

Igår hade Carlstad Crusaders hemmapremiär efter två matcher i stockholmsområdet (vinster mot Arlanda och DIF) och segertåget fortsätter. Det var ett svagt STU som mötte upp på Tingvalla IP något även resultat speglar. Carlstad lekte hem matchen med hela 61-8 och resultatet talar väl sitt tydliga språk... STU var chanslösa.

Betydligt mer spännande verkar det ha varit på Midgårdsvallen där Arlands Jets tog emot dom hungriga nykomlingarna Djurgården. Djurgården har fått ihop en stabil grupp under coach Parker och viljan är hur stor som helst i det där laget, något man visade i vinstmatchen mot Tyresö senast. Denna gång räckte man dock inte riktigt till mot ett starkare Arlanda som kunde vinna med 32-13.

I fredags var det SMM som stod som värd när ett Tyresö i poängbehov kom på besök. Det var egentligen en ganska jämn och spännande match där SMM till slut drog det längsta strået efter att Tyresö klappat ihop på slutet, igen...
SMM började med att dra ifrån till ledning 12-0 men just innan halvtid replikerade Tyresö och satte en TD till 13-7. Tyresö chockade sen SMM efter att ha returnerat opening kickoff i början på tredje och var således i ledning, 13-14. Sen kom tappet, spelarnas ork var som bortblåst och SMM kunde komma igen och vinna med 26-14.
I övrigt så var det en väldigt underhållande match och den finns nu uppe att se på Youtube. Klicka här eller i länken "Superserien TV" i länklistan till höger!

2 kommentarer:

Lundh sa...

Snyggt att man lägger upp hela matcher. Nu har man något att stilla abstinensen med.

Nog för att du kan sköta en blogg (på ett bra sätt dessutom) men höger och vänster verkar du ha lite svårt för ;-)

swenfl sa...

Haha, se på fan. Fixat nu.

Ja det är ett grymt bra initiativ.