tisdag 21 juli 2009

Favre och Vick

Brett Favre har satt en deadline om när han ska bästämma sig till 30e Juli. NFL.coms "Favreexpert" Thomas George hävdar dock att Favre kommer att bestämma sig och uttala sig om kommande säsong betydligt tidigare en så. Nämligen redan nu på fredag. Återstår att se om det stämmer.

Vikings coach Brad Childress var nöjd med vad han såg då han på torsdagen rattade in sin TV och såg Favre kasta några bollar på ett High School.

***
Michael Vick har nu suttit av sitt straff för kamphudsslagsmålen men när blir han av med avstängningen från ligan? Det är en fråga många ställer sig idag och det är en knepig fråga eftersom att Vick återigen ska upp i rätten för andra olagligheter. Man förväntar sig dock att ligan ska agera och göra ett uttalande inom en snar framtid så att lag och fans vet Vicks status inför kommande säsong. Training Camps för lagens äldre spelare drar igång nästan vecka.

Vick kommer att hyra en personlig tränare för att förbereda sig för sin comeback till ligan. Det är inte vilken tränare som helst heller. Det blir Tom Shaw som ska ta Vick tillbaka till toppen igen. Shaw har arbetat och format stora spelare som Jay Cutler, Peyton Manning och Tom Brady.

Källor säger att Vick nu försökt bestämma möte med en av ligans högsta höns, Roger Goodell. Väntetiden var dock så lång så att ett möte kommer inte att ske inom de två närmsat veckorna.

Inga kommentarer: