måndag 25 april 2011

Mock Draft - Lag 21-26

21. KANSAS CITY CHIEFS: Phil Taylor DT/NT (Baylor)
Det är ju lite oroväckande att Phil Taylor blev utslängd från Penn State men han fick ordning på allt i Baylor. Så länge han fortsätter vara motiverad har han en hög högstanivå och en otroligt hög potential. Chiefs behöver en NT och det kommer att bli oerhört svårt att hitta en sådan i år. Taylor känns som ett bra alternativ till en sådan. Tyvärr för Taylor kan hans fotproblem sätta stopp från att gå i första rundan.

Andra alternativ:
- Gabe Carimi OT. Ifjol draftade man "bästa möjliga" när man tog Eric Berry. Väljer man samma strategi i år så kommer man att plocka Carimi.

22. INDIANAPOLIS COLTS: Derek Sherrod OT (Mississippi State)
Colts har ett så bra lag att man vanligtvis draftar projekt. Kontrakten för de startande tacklarna Charlie Johnson och Ryan Diem går ut efter kommande säsong. Diem är i slutet av sin karriär, Johnson kan man kanske behålla. Hur som helst så behöver man en OT i denna draft. Uppgifter gör gällande att Sherrod har varit på besök hos Colts ett flertal gånger.

Andra alternativ:
- Gabe Carimi OT. I min bok den kanske bästa av kvarvarande OT:s men Colts verkar ha siktet inställt på Sherrod.
- Nate Solder. Ytterliggare en OT. Colts har garanterat full koll på samtliga OT:s.
- Mike Pouncey G. Kan vara tillgänglig här, föga troligt dock. Men skulle han vara det är han ett alternativ.

23. PHILADELPHIA EAGLES: Gabe Carimi OT (Wisconsin)
Självförtroendet är det inget fel på Carimi hävdar själv att han är den bästa OT:n i draften. Jag vettefan alltså. Sedan verkar många experter tro att Carimi är en RT eller G på NFL-nivå. Jag tror det ligger något i det. Jag tror dessutom att Carimi i framtiden kan bli en outstanding RT eller RG i NFL. Eagles är i behov av båda så Carimi känns som ett solklart val!
Det borde inte finnas några andra alternativ.

24. NEW ORLEANS SAINTS: Ryan Kerrigan DE (Purdue)
Man sökte ifjol efter en rusher på kanten utan att hitta någon. Två år i rad har man nu använt sitt förstarundanval till att uppgradera sin secondary, men problemet är på kanterna där man inte klarar av att sätta press. Kerrigan var bäst av samtliga NCAA i tackle for loss förra säsongen.

Andra alternativ:
- Annan DE. Känns som att Saints plockar en DE i år. Man har nog en lista. Där ingår förutom Kerrigan även förmodligen Justin Houston, Cameron Heyward och Adrian Clayborn.

25. SEATTLE SEAHAWKS: Jake Locker QB (Washington)
Utan CBA-deal så känns det här picket än mer troligt. Seattle kommer att behöva en QB i framtiden om inte redan ganska snart. Tyvärr så har Locker problem med med precisionen i sina kast. Det tror jag gör att han faller ner till #25. Big heads up dock att Vikings mycket väl kan plocka honom tidigare.

Andra alternativ:
- Jimmy Smith CB. Han har lite attitydsproblem men han är en spelare som kommer gå i slutet på första rundan.
- Brandon Mebane är FA och man kanske väljer en DT för att ersätta honom.

26. BALTIMORE RAVENS: Jimmy Smith CB (Colorado)
Många många lag har nog plockat bort Smith från sina "boards" då han verkar ha riktiga attitydsproblem. Men hans collegecoach har gått in och räddat honom då han sagt att Smith var omogen i början av collegekarriären men mognade otroligt den sista säsongen. Ravens har oerhörda CB-problem just nu då deras tre bästa corners är free agents (Carr, Wilson och Washington) så att ta en CB känns logiskt.

Andra alternativ:
- Derreck Sherrod OT. Ravens gillar Sherrod. Skarpt. Verkar tyvärr vara tagen här. Tradear man upp sig?

Inga kommentarer: