onsdag 27 april 2011

Mock Draft - Lag 27-32

27. ATLANTA FALCONS: Torrey Smith WR (Maryland)
En liten personlig favorit i draften. En mer ödmjuk och lugn person tror jag inte finns att hitta i Draften 2011. Falcons måste få ordning på sin offensiv, den är relativt lättläst och man behöver ett alternativ till Roddy White. Smith är den spelare som kan ta Falcons offensiv till nästa nivå.

Andra alternativ:
- Kyle Rudolph NT. Gonzalez är inne på sin sista säsong och han har dessutom sagt att det finns möjlighet att han lägger av redan nu om strejken blir långvarig. Inte nog med det, Gonzalez var helt värdelös förra säsongen. Den luckan måste fyllas.
- Brooks Reed DE. Atlanta gillar DE:s som kan falla tillbaka i coverage. Reed är en sådan och han var dessutom team captain i college. Atlanta jagar framtida ledare.

28. NEW ENGLAND PATRIOTS: Nate Solder OT (Colorado)
Stora stora frågetecken på både Logan Mankins och Matt Light gör att Patriots bara måste välja en offensiv linjespelare i första rundan. Solder är en vältränad och talangfull OL som med rätt coaching kan vara ett riktigt framtidsnamn. Rätt coaching lär han få i New Engalnd som är ett av ligans bästa lag att förberedda offensiva linjemän för NFL.

Andra alternativ:
- Trade. Det finns många QB-hungriga lag i den här draften och många lag är nog villiga att tradea upp sig till ytterliggare ett val i första rundan, andra lag är villiga att komma högre upp än vad de befinner sig i detta skede. Patriots är nog mer än villiga att undvara sitt val i första rundan ot ett val topp 10 i nästa års draft.

29. CHICAGO BEARS: Danny Watkins G (Baylor)
Det är ingen hemlighet att Bears måste förstärka OL:en. Man har inte haft ett val i förstarundan sedan 2008 och efter att ha tillåtit 60 sacks förra säsongen så är det mer än dags att välja en G nu.

Andra alternativ:
- Aaron Williams CB. Bears kommer att måsta uppgradera CB-positionen denna offseason!

30. NEW YORK JETS: Cameron Heyward DE (Ohio State)
Shaun Ellis är FA och måste ersättas. Det är den enkla anledningen till varför jag tror Jets plockar Heyward.

31. PITTSBURGH STEELERS: Brandon Harris CB (Miami)
Steelers behöver en OT:s och en center. Samma scenario som ifjol alltså. Då draftade man Maurkice Pouncey. Han blev framröstad till Pro Bowl i sin rookiesäsong. Det lyste dock igenom otroligt mycket under Super Bowl att Steelers behöver förstärka secondaryn.

Andra alternativ:
- Mike Pouncey. Steelers dröm är nog att drafta Maurkice brorsa. Men han kommer att gå långt tidigare (till Giants). Vill man ha honom måste man drafta upp, det gör inte Steelers.
- Ben Ijalana OT/G. För att håla Big Ben hel och fräsch måste man uppgradera blocken. Ijalana har hoppat i till första rundan i många mock draf. Men faktum är att allt han har haft är en bra Pro Day. En dag gör ingen karriär.

32. GREEN BAY PACKERS: Adrian Clayborn DE (Iowa)
2009 noterades Packers för 20 tackles for loss och 11 sacks. På grund av skador föll han ur fjolårets draft men är i år ett namn för första rundan. Han är inkonsekvent och har problem med högerarmen, annars hade han varit topp 20. Lätt.

Andra alternativ:
- Packers vill nog helst ha följande spelare, i denna ordning: Wilkerson, Heyward och sen Reed. Alla kommer att vara tagna när det är mästarnas tur att välja. Ijalana kan ju eventuellt vara ett alternativ men jag känner att mycket lutar år Clayborn.


Inga kommentarer: