söndag 11 december 2011

Veckans Match, Vecka 14

Dallas Cowboys (7-5-0) - New York Giants (6-6-0)
Nu börjar slutspelet för dom här två lagen. Dallas och Giants gör upp om vem som tar hem NFC East och lagen har inte mött varandra ännu. New York Giants har trots fyra raka förluster allt i egna händer och deras öde kan avgöras i natt. Miles Austin kan eventuellt vara aktuell för Dallas men eftersom att han missat så pass mycket i träning och matchtempo känns det tveksamt att slänga in honom i en sån här viktig match.

Plats: Cowboys Stadium
Tid: 02.20
Väder: Vid matchstart kommer det att vara mulet och drygt tio grader varmt utanför Cowboys Stadium.
TV: TV10 visar givetvis matchen.

Skadade/frånvarande spelare:
Dallas: Phillip Tanner RB, Jon Kitna QB, Josh Price-Brent DT, Martellus Bennet TE.
New York: David Baas C, Mark Herzlich LB, Spencer Paysinger LB, Osi Umenyiora DE.

Senaste möte:
Lagen har ju som sagt inte hunnit mötas ännu men förra säsongen vann bortalaget båda mötena. Senaste matchen vann Dallas med 33-20 i New York.

Därför ska du se matchen!
Som sagt. Det här är en match av slutspelskaraktär. Inte lika mycket för Dallas som för New York men skulle Dallas förlora så är båda lagen 2-2 i divisonen men då har Giants +1 i inbördes möten. Matchen på Met Life Stadium blir då helt avgörande. Som ni ser så är det väldigt mycket som står på spel denna söndagsnatt. Det här kommer att bli oerhört intressant!

Favoriter:
Ja, herregud vem kan avgöra utgången i den här matchen? Inte jag i alla fall. Giants har en kass form med fyra raka förluster och Cowboys brukar vara bra på hemmaplan (5-1 i år). Däremot så vann bortalaget båda matcherna ifjol. Jag skulle ändå vilja säga att Cowboys är en lite liten favorit denna kväll. Främst på grund av Giants kass form.


Inga kommentarer: