tisdag 24 april 2012

Mock Draft Lag 13-20

13. ARIZONA CARDINALS: Riley Reiff OT (Iowa). 
Det står helt klart mellan Floyd och Reiff här och för mig är det liten fördel Reiff . Man behöver hjälp till Kevin Kolb och jag tror att man prioriterar OL före en WR. Cards är dock väldigt hemlighetsfulla och har inte hintat om nånting. Vill egentligen tro att man tar Floyd här, mest på grund av att det hade varit kul med en Notre Dame-spelare så här tidigt i draften. Reiff är dock en spelare som inte Cardinals har råd att släppa förbi sig, om han nu finns kvar...

Andra alternativ:
- Michael Floyd WR - Man behöver skaffa hjälp åt Kevin Kolb och många tror att Cardinals tar en offensiv linjespelare här, jag tror dock att hjälpen kan komma i form av en WR. Man lär ju även ha gjort sin läxa och märkte ifjol att man var som bäst då man både hade Fitzgerald och Boldin på plan samtidigt. Med Floyd i laget och på plan så kan inte motståndarna fokusera så mycket på Fitzgerald. Floyd imponerade på Pro Day, han är hos de allra flesta inte rankad topp 15 men jag tror att han kan klättra och gå som nummer 13 totalt. 

14. DALLAS COWBOYS: Mark Barron SS (Alabama) 
Ingen kan väl förvänta sig några stordåd av Brodney Pool. Trots signingen av Pool så är strong safetyn fortfarande en svag punkt hos Cowboys. Barron borde gå topp 15 och det sägs Jerry Jones är smått förälskad av Alabamaspelaren.

Andra alternativ:
Barron är självklar om han finns kvar eller har Jerry Jones något ess i rockärmen? 


15. PHILADELPHIA EAGLES: Quinton Coples DE/DT. 
Hoho vad jag gillar om det här kommer att ske. Coples var länge ett ett topp10 pick men han kommer falla utanför topp 10. Det är på tok för mycket negativt snack kring honom. Det ryktas att han inte gick för fullt under sitt sista år på college på grund av bristande motivation. Om han inte kan motivera sig för att gå tidigt i en NFL-draft var ska han då hitta motivationen när han skrivit under sitt första miljonkontrakt och pengarna rullar in? Copler verkar inte vara särskilt förtjust i den här sporten och det här lär bli spännande. Ett problembarn med dålig motivation i ett lag redan fullt med divor. Eagles har visserligen turen att man är så breda på den här positionen att man har råd om Copler floppar.

Andra alternativ:
- CB. Eagles måste förbättra sig på CB och har man tur har Bills släppt Stephon Gilmore förbi sig. I så fall blir det honom man tar. Ett annat CB-alternativ kan vara Dre Kirkpatrick från Alabama. 

16. NEW YORK JETS: Chandler Jones OLB/DE (Syracuse) 
Chandler Jones var, för inte så länge sedan, knappt på tal vad det gällde första rundan men den senaste månaden har fler och fler experter klivit in och sagt att Jets kommer att ta Jones här. Visserligen förtåeligt då jag tycker att Jones är en av årets drafts bästa pass-rushers  att Jets dessutom har haft Jones på besök förstärker min tro på det här picket.

Andra alternativ:
- Melvin Ingram DE. Det här är garanterat Jets första val och som jag skrivit tidigare kommer man nog försöka trjda upp sig för att norpa till sig Ingram. Skulle det misslyckas Courtney Upshaw ett alternativ. 
- SS. Jets behöver förstärkning på safetyn. 

17. CINCINNATI BENGALS: Dre Kirkpatrick CB (Alabama) 
Åtalet mot Kirkpatrick gällande innehav av narkotika har lagts ner men det bör ringa varningsklockor hos ligans lag. Han verkar umgås i helt fel kretsar och det är inget som gynnar honom precis. Bengals brukar inte bry sig och lär inte göra det nu heller. Man behöver en ny CB då Nate Clements är på tok för ojämn.

Andra alternativ:
- Safety. Redan innan man cuttade Chris Crocker så hade man problem på den här positionen, men vad finns kvar att hämta? Harrison Smith är väl den bästa kvarvarande om draften går som jag tror här på bloggen. 
- Courtney Upshaw DE. Upshaw kommer att hamna i Bengals. Frågan är bara hur länge Bengals vågar vänta. Antingen tar man honom här eller väntar och hoppas att han finns kvar efter det att Titans, Bears och Chargers har gjort sina val. 

18. SAN DIEGO CHARGERS: Michael Floyd WR (Notre Dame) 
A.J. Smith brukar göra raka motsatsen av vad som förväntas utav honom. Det var någon journalist som sa något om att "Chargers väntas ta en OLB så det blir nog en WR eller T". Jag tycker dock inte att Floyd hade varit ett alltför överraskande val. Floyd imponerade på Pro Day och är här i mina ögon den bästa spelaren som finns kvar. Sen tycker jag att Chargers recievercorps ser rätt darrigt ut ändå. Synd att en av mina favoriter från "mitt" collegelag hamnar i Chargers dock...

Andra alternativ:
- DE/OLB är vad man behöver och då känns Courtney Upshaw som ett utmärkt alternativ. Jag tror dock att Bengals kan skrämmas av Chargers behov och ta Upshaw redan som #17. 

19. CHICAGO BEARS: Michael Brockers DT (LSU) 
Jag är nog inte ensam om att tycka att det känns självklart att Bears kommer att den bästa tillgängliga spelaren till deras DL. Vid det här tillfället är det Brockers och rapporter säger även Bears älskar DTn från LSU. Paea (andra rundan ifjol) lär fortsätta som NT även om han draftades som DT. Känns solklart här faktiskt.

20. TENNESSEE TITANS: Dontari Poe NT (Memphis) 
Titans har gjort en grym värvning i Kamerion Wimbley (Raiders ifjol) men det känns inte som om man är klara med sin DL ännu. Interior måste förstärkas och Poe är nog bra att gå topp10. Här kan Titans göra ett riktigt klipp.

Inga kommentarer: