torsdag 26 april 2012

Mock Draft Lag 27-32

27. NEW ENGLAND PATRIOTS: Shea McClellin DE/OLB (Boise State) 
Patriots har två val i första rundan och man kommer förmodligen att trejda bort det ena. Skulle man dock behålla den här platsen i listan så känns McClellin som ett vettigt alternativ. Det är många lag som har fattat tycke för Boisespelaren och det skulle inte förvåna mig om han är tagen när Patriots väl får chansen. McClellin skulle passa bra i Patriots också han är en mångsidig spelare på hög nivå som skulle förstärka Patriots försvagade (ut: Mark Anderson och Andre Carter) pass rush.

Andra alternativ:
- Harrison Smith SS. En fullt godkänd spelare till secondaryn. 
- DE/OLB. Har McClellin klättrat på draft boards och inte finns tillgänglig så är Vinny Curry men kanske främst Whitney Merculis ett alternativ. 


28. GREEN BAY PACKERS: Harrison Smith SS (Notre Dame) 
Packers kanske största problem ifjol var secondaryn och då främst safetypositionen och för att förvärra det hela så släppte man ju Collins här om dagen. Känns som att Packers är tvungna att ta en safety här. Smith har gjort det bra i ND och är en smart spelare. Som pick 28 kan nog Packers vara nöjda med Smith.

Andra alternativ:
- Shea McClellin DE/OLB. Kanske Packers förstaval och man borde ha fått det, men snacket går att Whitney Mercilus kanske går så sent som i andra rundan och även Patriots är ute efter DEn från Boise State. Hänger rätt mycket på om Patriots väljer att behålla pick #27. 

29. BALTIMORE RAVENS: Peter Konz C/G (Wisconsin) 
Tror att Ravens går efter principen "best player available" och då känns Konz som en möjlig kandidat. Passar utmärkt till Ravens blocking scheme samtidigt som att C/G är ett behov hos Ravens. En no brainer.

30. SAN FRANCISCO 49ERS: Stephen Hill WR (Georgia Tech) 
Visst, man har nyligen signat både Manningham och Randy Moss men visst känns det som att i alla fall den förstnämnda sjunger på sista versen? Det här är ett långsiktigt draftval. Ett klokt sådant.

Andra alternativ:
- Amini Silatulo G. Efter det att Snyder drog till öknen har man ett hål att fylla, har man riktigt tur kanske Konz dessutom finns kvar. 

31. NEW ENGLAND PATRIOTS: Se #27 
Förmodligen är det här valet bortrejdat. Är det detta val man väljer så kommer man att ta någon av de jag räknar upp här uppe.

32. NEW YORK GIANTS: Jonatan Martin OT (Stanford) 
Ungefär runt lag 15-20 kom jag på att jag inte tagit upp Jonatan Martin ännu vilket gjorde mig smått chockad. Det gör mig än mer chockad att vi kommer få se honom falla så långt som hit, ja kanske till och med till andra rundan. Killen som för lite drygt ett år sedan förväntades gå topp 10. Som nummer 32 overall är Martin ett jättekap speciellt med tanke på att giants nuvarande OT inte skrämmer speciellt många (Beatty och Brewer). Att skydda Manning är A och O, speciellt som regerande mästare då alla lag gör lite extra för att slå dig.

Andra alternativ:
- Doug Martin RB. Bradshaw kommer inte att vara hel en hel säsong. Det törs jag lova. 

Inga kommentarer: