torsdag 26 april 2012

Mock Draft Lag 21-26

22. CINCINNATI BENGALS: Courtney Upshaw DE (Alabama) 
Ingen DE i Bengals hade mer än sju sacks förra säsongen så Bengals kommer med största sannolikhet att uppgradera på den här positionen. Med tanke på att Upshaw är en av draftens bästa spelare på den positionen så är det här ett väldigt bra pick för Bengals. Jag är helt övertygad om att Upshaw spelar i Cincinnati nästa säsong. Frågan är bara om han går här eller redan som nummer 17.

23. DETROIT LIONS: Cordy Glenn G/OT (Georgia) 
Detroit måste uppgradera OLen om man vill hålla Stafford hel och frisk att Lions dessutom har en vana att välja bästa tillgängliga spelare gör att jag tror på Glenn i det här fallet.

Andra alternativ:
- Jonathan Martin OT. Känns som alternativet till Glenn. 

24. PITTSBURGH STEELERS: Dont'a Hightower ILB (Alabama) 
Visst känns det här som en perfect match? Hightower är en bra spelare och är ett långsiktigt alternativ bredvid Timmons. Att man dessutom cuttat Farrior gör det här valet än mer troligt.

Andra alternativ:
- Cordy Glenn G/OT. Precis som Lions så brukar Steelers vara rätt "tråkiga" i draften. Man väljer den bästa tillgängliga spelaren och har man turen på sin sida så är Glenn ledig. Man behöver förstärckning på guarden! 

25. DENVER BRONCOS: Kendall Reyes DT (Huskies) 
Oj vad det surras kring Broncos val. Det känns som om journalister byter namn varje dag men redan när jag började kolla på det här kändes det rätt klart med Reyes. Broncos har absolut ingenting på DT och måste uppgradera, vad passar då bättre än en 140 kilos pjäs?

Andra alternativ:
- Dontari Poe NT. Det senaste budet om man ska tro på surret men jag är helt övertygad om att Poe redan har gått när det är dags för Broncos. 
- Kendall Wright WR. Beskrivs som en kopia av Steve Smith och skulle passa Peyton Manning perfekt. 

26. HOUSTON TEXANS: Bruce Irvin DE/OLB (West Virgina) 
Sker det här är det en rejäl överraskning men enligt Walter Cherepinsky så ser det ut att bli så. Irvin ska tydligen ha fått helikoptertransport till Houstons anläggning och där fått höra att han blir deras val i första rundan. Walter brukar ha koll på vad han snackar och verkar säker på sin sak. Jag ryggar honom här.

Andra alternativ:
- DE/OLB. Många andra namn hade nog passat bättre som ett val i första rundan (Whitney Mercelius för att nämna en) men Texans verkar ha bestämt sig för Irvin. 
- Jonatan Martin OT. Martin är bästa kvarvarande OT. 


Inga kommentarer: