fredag 17 april 2009

Mock Draft 1-8

Hur kommer lagen att välja i första rundan av årets draft? Jag ska försöka kartlägga hur det kommer att gå. Först ut är lag 1 till 8.

1. Lions
Matthew Stafford QB, Georgia.
Det snackas fortfarande om Lions verkligen kommer att välja Stafford. Men Detroit kan inte slänga detta guldläge i sjön. Stafford är en guldklimp och är en man som kan göra de mest makalösa passningarna. Lions kommer att bygga sitt lag runt honom många år framöver.

2. Rams
Jason Smith OT, Baylor
Smith är en riktigt bra OT och en spelare som man rätt så enkelt kan bygga ett lag runt. Han kommer att gå tidigt i draften. Jag placerar honom i Rams.

3. Chiefs
Aaron Curry LB, Wake Forrest
Förmodligen den mest kompletta spelaren i hela draften men eftersom att Rams förmodligen vill ha en OT och Lions väljer Stafford går Curry som nummer 3. Han kan få rejäl fart på Chiefs defensiv.

4. Seahawks
Eugene Monroe OT, Virgina
Det är först nu det börjar bli lite svårt att avgöra vem som kommer att gå. Seahawks kan lika gärna välja en DT eller en QB. Monroe är dock en spelare som kan täcka upp QB Hasselbecks svaga sidor.

5. Browns
Brian Orakpo DE/LB, Texas
Browns behöver en end-spelare och Orakpo verkar vara mannen på allas läppar. Det positiva är att han även kan spela LB om det skulle strula på den positionen. Finns dock en chans att man väljer Crabtree.

6. Bengals

Andre Smith OT, Alabama
Det sas att Smith var i dåligt form under combinen men trots det är han en riktigt bra spelare. Jag antar att Bengals siktar på att bli mer effektiva i deras löpande spel, något Smith kan hjälpa dom med. Men ska han lyckas måste han bli mer seriös med sin träning.

7. Raiders
Jeremy Maclin WR, Missouri
I Oakland ryktas det hej vilt. Vill man ha en OT? Nja, det vill man säkert men "speed kills" som det brukar heta. Maclin är en oerhört snabb spelare och det står nog mellan honom och Heyward-Bey om vem som hamnar i Oakland. Maclin är nog lite snabbare och är en livsfarliga kick-returner. Jag hoppas på Maclin.

8. Jaguars
Michael Crabtree WR, Texas Tech
Jaguars har ju fan problem överallt... Om Crabtree finns tillgänglig väljer man nog honom. Man saknar en Jimmy Smith och Crabtree kan mycket väl vara mannen som ska fylla hans skor. Om han inte finns kvar är det bara att välja och vraka på resten av spelarna, man behöver förstärka på nästan alla positioner...


Inga kommentarer: