måndag 20 april 2009

Mock Draft 17-24

17. Jets
Josh Freeman QB, Kansas State
Ingen Brett Favre längre och New York behöver en ny stjärna som styr spelet. Att säga att Freeman kommer att bli lika stor som Favre är självklart väldigt idiotiskt och dumt. Det är ett nästan omöjligt uppdrag men jag är övertygad om att Freeman kan bli en av ligans bästa QBs i framtid.

18. Broncos
Aaron Maybin DE/LB, Penn State
Detta är ju egentligen Bears pick men i den omtalade traden av Jay Cutler fick Denver bland annat detta. Broncos kommer som sagt att göra om defensviven. Vad kan då vara bättre än att värva en allroundspelare som Maybin? Solklart val.

19. Buccaneers
Peria Jerry DT, Mississippi
Titta lita närmare på Tampas lag. Kolla på DTs. Man har förlorat Jova Haye till Titans och Chris Hoyan börjar bli gammal. Tampa Bays ägare kommer nog att be till högre makter under draften för att Jerry ska finnas kvar.

20. Lions
Michael Oher OT, Mississippi
Detta var tidigare Dallas pick men den har Lions lyckats förhandla till sig. Man kommer förmodligen att söka efter en OT åt Stafford.

21. Eagles
Knowshon Moreno RB, Georgia
Brian Westbrook är såå ensam i Eagles. Hjälpen kommer från Georgia.

22. Vikings
Percy Harvin WR, Florida
Samma som ovan. Adrian Peterson har en oerhörd press på sig i Vikings men han kommer att få understöd i form av en explosiv Percy Harvin.

23. Patriots
Clay Matthews LB, USC
Patriots har medvetet satsat ungt på defensiven i flera år nu. Det blir ingen förändring i år. Den fysiskt starka Clay Matthews kommer nog att slå sig rakt in i truppen.

24. Falcons
Brandon Pettigrew TE, Oaklahoma State
Falcons har tappat Alge Crumpler till Titans och Pettigrew är läskigt lik honom i sitt spel. Känns som en klon och det känns som ett fullt möjligt val utav Atlanta.


Se även del två av min Pre-Draft serie här.

1 kommentar:

coltsfanatiker sa...

Var har du Heyward-Bay då? Till Colts eller? :P

Tycker att du ska hålla dig här MB suger, ta bort den skiten. Blir jobbigt att hålla på och klicka sig viadre också.