onsdag 23 april 2008

Mock Draft del 2

Dags för del 2 i min lista om hur runda 1 i årets draft kommer att gå. När jag kommer igång med lag nummer elva har jag förutsatt att Saints inte kan släppa Albert och plockat upp honom.

11. Bills - Man är i stort behov av både TE och CB och när Dominique Rodgers-Cromartrie (förbannat jobbigt namn att stava till) så passar det väl utmärkt att fylla CB positionen?

12. Broncos - Trots att man spenderade majoriteten av sina picks på den defensiva linen i fjol så har man fortsatta problem på den punkten. Offensiven skulle också behövaförstärkad och recieverpositionerna är i fara om någon skulle bli skadad. OTn Ryan Clady måste ses som ett okej val.

13. Panthers - Carolinas defensiv blev rankad som sist i antalet sacks under säsongen och där behövs förstärkning speciellt då man förlorat två starers från förra säsongen. Dellhommes långsamma återhämtning efter armbågsoperationen gör att en QB inte skulle skada. QBs av god kvalité är det dock inte gott om. Mycket talar för att Jeff Otah hamnar i Carolina.

14. Bears - Bears har en mycket svag offensiv och är även dom i behov av QB. Recievers är dock förmodligen prio ett och Mendenhall lär ropas upp som 14e namn.

15. Lions - Man är i stort behov av recivers och linebacks. Jared Mayo hamnar i Motown.

16. Cardinals - Arizona har ett gammalt och allt som oftast skadat defensiv, en CB skulle inte sitta helt el i min mening. Då borde det passa Michael Jenkins.

17 Vikings - Både OL och DL behöver förstärkas och som många andra lag är man förmodligen också på jakt efter en QB. Jag tror att Vikings gör ett klipp i och med det att man tar Derrick Harvey.

18. Texans - Under Texans sex säsonger i högsta ligan så har offensiven varit ett återkommande problem och i år inget undantag. Detta och en ung talangfull tacklare hade suttit fint för Texans. Chris Williams ser jag som gjuten för jobbet.

19. Eagles - Offensivt letar man fortfarande en komponent, en WR, som ska underlätta McNabbs jobb. Brian Dawkins är 34 år och har en skadedrabbad säsong bakom sig dags för en uppgradering på den poitionen? Kenny Phillis.

20. Buccaneers - Först och främst så behöver man en ung talangfull reciever som kan hjälpa gamla Galloway. Detta kommer man inte plocka så här tidigt. Agib Talib känns trolig då defensiven måste förstärkas på några få punkter.

21. Redskins - Man har väldigt korta recievers och att hitta en som är längre än 6 feet borde väga tungt. DOck så behöver man även förstärka på positionerna DE, LB och S. Calais Campbell som är just DE får byta soliga Hawaii för huvudstaden.

I morgon fortsätter serien med övriga lag. Däribland Giants som går ut sist i första rundan. Det kommer förmodligen bli den minst intressanta delen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Inga värre överraskningar där inte...