torsdag 24 april 2008

Mock Draft del 3

Dags för den sista delen i min trioligikrönika gällande årets draft. Håll till godo.

22. Cowboys - Dallas har ju ett relativt komplett lag och de draftningar man gör skulle förmodligen vara som back-ups. Felix Jones som tredje RB borde ses som okej.

23. Steelers - Det finns vissa små hål att fylla i den offensiva linen däribland en extra WR. Pittsburgh hade som bekant en hel del problem defensivt då man mötte ligans mest offensiva lag så den defensiva linen i allmänhet och en CB i synerhet måste kanske in. Tror dock på att man satsar offensivt först och främst och draftar Cherilus.

24. Titans - Titans hade minst antal touchdown catches förra säsongen och de spelare som huserade som WRs var en stor besvikelse. Man är också i behov av RBs. Att Limas Sweed finns tillgänglig passar Titans perfekt.

25. Seahawks - Defensiva tacklare, RBs, WRs, TEs måste in. Kentwan Balmer är en defensiv tacklare. Det får man vara nöjd med.

26. Jaguars - En tacklare och en end skulle man behöva, även en Safety är intressant. Phillip Merling?

27. Chargers - San Diego har inte många behov i årets draft. Det jag kan tänka mig är att man behöver en backup till Tomlinson. Därför draftar man Jonathan Stewart, kan han bli något i skuggan av LaDainian?

28. Cowboys - Man fick drafta som nummer 22 efter en draft med Browns under Silly. Detsamma gäller även här. WR DeSean Jackson tippar jag på.

29. 49ers - Man behöver en rejäl uppgraderig på recieverpositionerna men även en cornerback behövs. Devin Thomas är ett utmärkt val och kommer förmodligen bli en pro-star spelare om några år.

30. Packers - Favre har ju lagt av vilket lämnar ett stort håll och en QB behöver man. Det hittar man dock inte i första rundan. Man förtärker dock CBn med Brandon Flowers.

31. Giants - Sist ut i runda ett i årets draft är mästarna New York Giants. En lineback är kanske det största behovet man har men bra sådana är svåra att hitta så här sent i draften. När safteyn Gibril Wilson lämnade mästarna för en ny utmaning i Oakland så har man ett stort hål att fylla även där. Kan Tyrell Johnsson göra stordåd?

Inga kommentarer: