söndag 27 april 2008

Vad finns kvar?

Nu när de två första rundorna av draften är avklarade och de bästa spelarna gått för länge sedan så börjar man undra vad det egentligen finns kvar.
Här kommer ett hopplock på fyra spelare som kan vara intressanta:

Marcus Harrison, DT : Blev den första positionsspelare att starta första matchen för Razorbacks på över 20 år. Startade 34 matcher på 4 år. Hans bästa egenskaper är kvickheten och hans långa armar.

Jeremy Thompson, DE/LB : Har långa armar och var totalt överlägsen på cone drillen under combinenen. Startade endast tre matcher som freshman men var därefter starter varje match han var hel. Har den näst längsta interceptionreturnen i skolans historia. Hans bästa egenskaper är räckvidden, snabbheten och kvickheten.

Dan Connor, LB : Startade fyra matcher som freshman 2004 men var därefter ständigt i startformationen. Hade en bra cone drill. Han vägrar förlora och är produktiv.

Jamaal Charles, RB : Startade tre matcher som freshman men 13 matcher under 2007 då han lyckades springa in över 1600 yards. Hans bästa egenskaper är snabbheten och hans förmåga att springa på utsidan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vadå fem? det e ju bara 4?

swenfl sa...

Det har du alldeles rätt i. Det är ordnat nu.