torsdag 15 maj 2008

Draften: AFC East

DOLPHINS:
Dolphins gick som bekant ut som nummer ett i årets draft. Man har gjort en bra offensiv draft och man har byggt på de positioner som behövde förstärkning. Jake Long som förstaval var ingen högoddsare, man visste redan någon månad före draften att han skulle gå ut som nummer 1. Han är smart, hård och brinner verkligen för sporten. Med tanke på sina draftpicks så talar mycket för att Dolphins i år kommer att vara ett run-first lag offensivt.

JETS:
Många trodde kanske att Jets skulle plocka en QB men så visade sig inte vara fallet. Det återstår att se hur Jets har lyckats med sitt lagbygge, jag anser fortfarande att man är i stort behov av QB. Gholston, Keller och Lowery är inga superval, det är okej spelare men inte mer. Gholston är en snabb spelare men det finns fortfarande stora frågetecken kring honom. Klarar han av att spela när det hettar till? Det spelar dock ingen roll så länge man inte har en QB av värde...

BILLS:
Bills ser farliga ut, minst sagt. Buffalo har unga och stekheta spelare. I fjol gick man 7-9 och man gav allt för sin coach och laget. Nu har man även förstärkt laget med bland annat McKelvis som var den högst rankade QBn i draften. Bills blir ett lag att se upp för!

PATRIOTS:
Ja, vad ska man säga? Man var 16-0 i fjol och hur mycket behövde man egentligen förstärka? Visst, man har tappat några enstaka spelare men inget att gripas av panik för. Mayo är ett bra val som kommer inbringa fart i defensiven. Det mest överraskande är att Patriots faktiskt draftade en QB. Varför? Det är helt enkelt så att Patriots inte behöver något, då är det väl lika bra att plocka en back-up till en utomordentliga Tom Brady.

Inga kommentarer: