fredag 23 maj 2008

Draften: NFC North

Bara för att jag kan så bjuder jag på nästa veckas draftgrading redan nu. Först ut från NFC - NFC North.

PACKERS:
Jordy Nelson blev deras förstaval som kom så sent som nummer 36 totalt i årets draft men även QBn Brian Brohm kommer i år ingå i Green Bays trupp. Hur "coolt" som helst att man faktiskt valde förutom Brohm även Matt Flynn från Vikings. Man draftade alltså två bra, unga och talangfulla quarterbacks. Snyggt jobbat!

BEARS:
OT Chris Williams var en av de OTs som blev valda i första rundan. Chicago blir alltså hans nya adress. Som nummer två valde man RB Matt Forte som var en av få som sprang in över 2000 yards förra säsongen. Två bra val på positioner man verkligen behövde förstärka. Lagets offensiv har sett dåligt ut länge nu och dessa herrar plus några till kanske kan förbättra laget i den spelformen. Men var fan är quarterbacksen? Det är tredje året i rad nu man inte väljer en QB, en position som jag anser Bears ha stora problem med.

VIKINGS:
Minnesota Vikings hade bara fem val i årets draft men gjorde trots det ganska bra ifrån sig enligt min mening. De tre pick man man tradade bort till Chiefs för Allen var värt det, utan tvekan. Det finns ingen bättre spelare på den positionen i draften, detta plus en extra förstärkning i form av Tyrell Johnson.

LIONS:
Jag säger bara Kevin Smith. Googla på det namnet. Näst mest rushingyards som senior i fjol, drygt 2600. Ett mycket bra val av Lions. Man behöver ett runninggame om man ska vinna fler matcher i år. Smith är helt klart lösningen på detta.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet är ju att det inte fanns några QBs som var bättre än Grossman?

Anonym sa...

breen bay ? ;)

swenfl sa...

stlrams - Ja det där nya laget;)

tom brady - det förklarar fortfarande inte att man inte har deraftat en QB på tre år? Sen så tycker att det fanns QBs som inom några år hade lätt kommit upp till Rex nivå. Men men. Nästa år kanske...

Anonym sa...

haha deraftat är du full? ;)

swenfl sa...

Ber om ursäkt.
Klart jag är, det är ju fredag!