fredag 5 september 2008

Giants vann premiären

Nattens glädjeämne var utan tvekan Plaxico Burress som bara timmar innan matchstart valde att förlänga med mästarna. Med några extra miljoner på banken gick han ut och totalt körde över Redskins secondary defense. Med hans tio receptions och 133 insprungna yards bidrog han mycket till Giants poäng och hade flest rushing yards av samtliga spelare på plan.

Eli Manning sprang som sagt in en TD på egen hand vilket också blev mästarnas enda. Giants kom inte riktigt fram på samma sätt i 3rd conv. som man gjorde mot Patriots i Super Bowl och blev därför tvugna att skapa poäng genom Carneys pålitliga fot. Trots att Giants bara var 50%ig i 3rd down effektivitet så var det just här man vann matchen. Eftersom att försvaret var grymma när rollerna var ombytta tvingade man Campbell ett flertal gånger kasta kort och missa en first down. Det var här man vann matchen.

Slutresultat: 16 - 7

2 kommentarer:

Anonym sa...

Redskins var riktigt dålig enligt min mening. Campbell såg inte ut att ha kommit in i Redskins nya West Coast baserade offensiv riktigt ännu, sen var ju Giants D-line grym!

swenfl sa...

Så dåliga tycker jag inte Redskins var. Man kom ju trots allt igenom ett par gånger och lyckades tränga sig igenom hela Giants D-line till en TD. Det är nog också som du säger att Campbell inte riktigt trivs med det nya spelsystemet och han behöver nog några matcher på sig att komma in i det.

Det gladde mig att se Giants grymma defensiv men något som jag tyckte såg oroväckande ut var faktiskt deras stundtals ineffektiva offensiv...