söndag 14 december 2008

Söndagens tidiga matcher är slut

och de slutade på följande vis:

TB-ATL 10-13 OT
WAS-CIN 13-20
TEN-HOU 12-13
GB-JAC 16-20
SF-MIA 9-14
SEA-STL 23-20
BUF-NYJ 27-31
DET-IND 21-31
SD-KC 22-21

Snabb sammanfattning:
Askungesagan om Atlanta Falcons fortsätter efter kvällens oliiidligt spännande match mot Tampa Bay. Dessa två lag ligger nu på på 9-5 och gissa om det kommer att bli spännande att följa dessa lag nästa helg!

Texans gnetar på efter en uddamålsvinst mot redan slutspelsklara Titans tyvärr har man ingen chans till slutspel. Redskins spelar bort sig från ett eventuellt wild-card då man förlorar mot Bengals. Det här var bara Bengals andra vinst för säsongen.

Många tvivlade på att Dolphins skulle palla trycket de hade på att vinna divisionen. Man vinner ikväll mot 49ers och slutspel är i princip klart. Jag ser då ingenting som talar emot det.

Jets vinst mot Bills i kväll satt väldigt, väldigt långt inne men oj så viktig den var för New Yorks "tvåa". Nu är man fortfarande med och slåss tillsammans med Patriots och Dolphins.

Det såg länge ut som om Lions kunde sätta käppar i hjulen för Colts men Manning och co. tog sig i kragen och redde upp situationen till en komfortabel seger.

Chargers såg länge ut att gå förlorande ur striden mot Chiefs men efter en makalös sista kvart så kunde man till slut vinna med uddamålet utan att imponera.


Inga kommentarer: