tisdag 2 augusti 2011

Free Agency 2/8

Bortsett från Nnamdi så har det hänt saker på andra håll också under dagen:

CARDINALS signar TE Todd Heap
(2 år, $5.5 miljoner)
En hyfsad värvning av Cards som behövde lite förstärkning på TE och Heap kan vara ett bra komplement till Kevin Kolb. Om nu Heap får vara hel.

BENGALS signar CB Nate Clements
(2 år, $6-10.5 miljoner)
Jonathan Josepj singade ju med Texans och var tvungen att ersättas och trots sin höga ålder (32) så håller Clements allt som oftast en hög nivå. Men jag kan inte bortse från det faktum att värvningen känns meningslös. Bengals är i ett generationsskifte och håller på att bygga ett nytt lag. Det kommer ta några år innan Andy Dalton är en QB som kan leda Bengals till slutspel och när han väl är det så är Clemens för gammal. Hade varit bättre att signa en talangfull ung CB.

COLTS re-signar RB Joseph Addai
(3 år, $14 miljoner)
Visst 14 millar känns som en överbetalning men det kanske det är värt för en spelare som kan offensiven som sin egen ficka. Brown är kass i pass protection och Delone Carter är bara rookie. Manning gick med på att gå ner i lön om man behöll Addai.

RAIDERS re-signar OLB Kamerion Wimbley
(5 år, $29-48 miljoner)
Allvarligt talat. Kan ingen jävel bara få bort Al Davies. Gubbjäveln har gjort bort sig totalt igen. Han släpper Nnamdi Asomugha, spelaren som laget i prinicip står och faller på, och signar ett helt galet kontrakt med Wibley. Detfinns ingen vettig människa som kan rättfärdiga att Wibley är värd $29 miljoner över fem år. Jävla idiot. Blir så less.

PANTHERS signar QB Derek Anderson
Fattar ingenting. Man draftade Cam Newton som nummer 1 totalt i årets draft och har Jimmy Clausen som backup...

GIANTS re-signar RB Ahmad Bradshaw
(4 år, $9-18 miljoner)
Okej, detta skedde visserligen igår natt men detaljerna är nu klara. Bradshaw är garanterad $9 miljoner. Man hade nog gärna ersatt honom då han stundtals har stora problem med att hålla i bollen. Han är dock en bra deal för dom pengarna och Giants är nog nöjda.

CHIEFS signar WR Steve Breaston
(5 år $9.5-25 miljoner)
Silly seasons mest silly signing, utan tvekan. Förstår inte varför man erbjuder Breaston 35 miljoner (och garanterar honom 9.5) när man bara för några veckor sedan var beredda att låta honom gå. Breaston har stora problem med sina knän.

EAGLES signar RB Ronnie Brown
(1 år)
NFLs Dream Team fortsätter att förstärka. Brown är ett bra substitut ifall LeSean McCoy går sönder. Han är inte samma spelare som han var i Miami med ett bra andraalternativ tills det att antingen Locke eller Lewis (båda rookies) tar över nästa säsong.

SAINTS signar NT Aubrayo Franklin
Den här gillar jag. Är Franklin motiverad så har Saints ett skrämmande defence. Front 4: Franklin, Cameron Jordan, Will Smith och Ellis. Mumma.

Inga kommentarer: