onsdag 3 augusti 2011

Free Agency 3/8

SEAHAWKS signar TE Zach Miller
(5 år, $17-34 miljoner)
Zach Miller är även han en spelare som jag gärna sett kvar i Oakland. Han är en spelare som besitter en oerhörd talang och jag har i många år gått och väntat på att han verkligen ska slå igenom. Det har strulat för honom när han har spelat med Jason Campbell i Raiders och han kommer knappast att lyckas bättre med Tarvaris Jackson vid sin sida. Ett steg i fel riktning för Miller. Sen förstår jag inte Seahawks heller. $34 millar (17 garanterad) över 5 år till Miller? En oerhörd överbetalning.

EAGLES signar OT Ryan Harris
(1 år)
Bortsett från Asomugha så är det här kanske Eagles bästa värvning denna silly. Harris är en RT som ska starta matcher, tyvärr har han missat några matcher de senaste säsonger men om han kan hålla sig hel så är det en bra värvning för Eagles.

COLTS signar DT Tommie Harris
(1 år)
Ingen spektakulär värvning men den är solid. Harris passar perfekt in i Colts defence och man riskaerar ingenting i och med denna signing.

BRONCOS signar DT Ty Warren
(2 år, $10 miljoner)
Broncos behöver verkligen hjälp på DT och Warren är en av de bästa som fortfarande finns på marknaden. Kommer dock nyss från höftoperation.

49ERS signar CB Carlos Rogers
(1 år)
Är ju sämre än Clements men en bra värvning. Han är förmodligen inte så dyr (har inte hittat detaljer kring kontraktet) då han fick förra säsongen spoilerad av skador. Han är dock oerhört talangfull.

Inga kommentarer: