söndag 7 augusti 2011

Free Agency 5/8-7/8

49ERS signar P Michael Koenen
(6 år, $6.5-19.5 miljoner)
Haha, vad ska man säga? Hur kan man ens överväga att ge en punter ett sånt här kontrakt, speciellt då det är en medelmåtta som Koenen. Helt idiotisk signing.

CHIFES re-sign DE/OLB Tamba Hali
(5 år, $35-60 miljoner)
Garanterad 35 miljoner över fem år, och han är värd varenda spänn då jag anser honom vara en av de bästa pass-rusherna i ligan.

49ERS signar SS Donte Whitner
(3 år, $11.75 miljoner)
Whitner var i princip överens med Bengals, bara underskriften saknades, då han gjorde en kovändning och signade för Niners. SS behövde förstörkas och Whitner är en uppgradering från Taylor Mays. Whitner har fortfarande en bit kvar till en toppnivå men har åldern med sig.

CHIEFS signar FB Le'Ron McClain
(1 år)
En solid spelare för en förmodad billig peng. Bra där Cheifs!

JETS re-signar ILB David Harris
(4 år, $29.5-36 miljoner)
29.5 miljoner är Harris garanterad, det är väldigt mycket pengar för en ILB. Vissa hävdar att han förtjänar det men jag är tveksam. Det är dock svårt att komma ifrån att han är en oerhört viktig kugge i Jets defence.

STEELERS re-signar OLB/DE LaMarr Woodley
(6 år, $61.5 miljoner)
Om man kollar på den slanten som Tamba Hali fick så känns summan på Woodleys kontrakt rimlig. Woodley tillhör, tillsammans med bland andra Hali, ligans bästa pass-rushers.

49ERS signar WR Braylon Edwards
(1 år, $1 miljon, ytterliggare $2.5 miljoner vid 90 mottagningar och Pro Bowl)
Vilken oerhört bra deal. Edwards själv hade nog förväntat sig betydligt mer men när intresset var svalt fick han nöja sig med detta kontrakt. 49ers får en möjlig Por Bowler till laget.

RAIDERS signar TE Kevin Boss
(4 år, $16 miljoner)
Äntligen en mänsklig och normal signing från Oaklandlaget. Boss är inte den passningsmottagare som Zach Miller var men väl i endzone har han förmågan att bli livsfarlig för motståndarna.

SAINTS signar C Olin Kreutz
(1 år)
Saints var i desparat hjälp efter en center då Goodwin lämnat för 49ers. Kreutz börjar bli lite med åren men han är då bättre än Matt Tennant. Om man nu inte slösade bort hela kapitalet på kreutz är det en bra signing.

FALCONS resignar RB Jason Snelling
(1 år)
En viktig underskrift för Atlanta. Michael Turner kommer att åka på mycket stryk då han ifjol vann ligan i antal carries. Om han skulle bli skadad var alternativet Jaquizz Rodgers men jag tror inte att han är redo än.

PATRIOTS signar DE/DT Shaun Ellis
(1 år)
Ellis är en bra bit över 30 men jag tycker ändå att det här är en bra signing för Patriots. Det var ju Ellis som bokstavligen manglade ner Tom Brady i Pats playoffförlust förra säsongen vilket visade att det fortfarande finns krut kvar i den gamla kroppen. Ännu viktigare är kanske att dom snor än av konkurrenterna, Jets, viktigaste spelare. Hade Pats haft Ellis på sin sida förra slutspelet är jag säker på att utgången hade sett annorlunda ut!

1 kommentar:

Josef sa...

Är San Fran det nya Tampa?!?
49ers har mig veterligen inte signat nån ny punter (varför skulle man det då man har en av ligans bästa i Andy Lee?), vars har du fått detta ifrån?
Däremot lägger K Joe Nedney av och ersätts av örnen David Akers.
Koenen signade 29 juli på för Buccaneers.