onsdag 10 augusti 2011

Free Agency Vecka 31

LIONS signar C Rudy Niswanger
(1 år)
Den före detta Second Team All-SEC spelaren har haft lite skadebekymmer i Kansas och har inte fått det att funka där. Försöker sig på en nystart i Detroit.

DOLPHINS signar LB David Nixon
Nixon har tidigare varit i Raiders, Texans och Rams och satte conferencerekord som senior i college med 43 tacklingar for losses.

RAVENS signar RB Ricky Williams
(2 år)
Baltimore behövde komplettera med en power running back och Williams var kanske den bästa tillgängliga. Han snittade 4.2 yards/carry förra säsongen och det visar att han fortfarande har en del att ge. Dock så är han 34 år och blir knappast yngre.

EAGLES signar WR Steve Smith
(1 år, $2-4 miljoner)
Känns som en tveksam värvning då Smith kommer från en jobbig knäoperation och lär inte kunna spela förrän i slutet på oktober, tidigast. Även om han återhämtar sig tidigare än väntat, var ska han spela? Han tar ju till exempel inte Jason Avants plats. Det måste vara en backup till Jeremy Maclin, förstår inte alls varför man garanterar Smith $2 miljoner annars.

JAGUARS signar DE Matt Roth
(1 år, $3 miljoner)
Jaguars behövde verkligen förstärka sitt pass rush och då är Roth ett bra alternativ. Dock så brukar inte Roth trivas i 4-3 och har sin karriärs bästa stunder i försvar som spelat 3-4. Men Jaguars hade egentligen inget val.

CHIEFS signar OT Jared Gaither
Jag har inte hittat någon information (inte letat med ljus och lykta precis) kring kontraktet men jag antar att det här är en av de billigaste signingarna den silly season. Man tar ingen jätterisk genom att signa Gaither, det är inte säkert att han kommer att spela fotboll alls något mer. Med tanke på hans dåliga rygg. Men om han skulle återhämta sig, på något mirakulöst sätt, så tar han plats på varenda tacklingspostion i Chiefs anfall.

DOLPHINS erbjuder tryout till S Sha'reff Rashad
Enligt källor nära Dolphins så har man erbjudit FA-safetyn Sha'reff Rashad ett tryoutkontrakt. Hur kontraktet ser ut, om han skulle ta plats, är oklart. Men det är ingen vild chansning. Safetyns som ingått i både Reskins och Giants organisationer förblev odraftad för två år sedan.

RAVENS tradear WR Lee Evans från BILLS för ett 4th round pick
Baltimore Ravens greppar efter halmstrån i och med den här värvningen. Lee Eavns har hunnit bli 30 år och hans karriär har börjat dala och den fart han levde på tidigare har han tappat. Han är en medioker andrareciever, som bäst. Lägg där till att han måste lära sig ett helt nytt offensiv nu när han kommer till Baltimore. Jag blir förvånad om Evans bidrar med något alls denna säsong.
Bills gjorde det däremot bra som fick något alls för honom. Evans hade förmodligen inte varit kvar då Bills tar sig till slutspel nästa gång så varför inte byta honom mot ett val i mellanrundan?

PATRIOTS re-signar G Logan Mankins
(6 år $30-51 miljoner)
Jag tycker Patriots har gjort det bra här. Visst, 31 garanterade miljoner är mycket pengar för en guard men Mankins är kanske den bästa spelaren på sin position i hela ligan och en av Patriots mest värdefulla offensiva linjemän. Tom Brady lär då vara lycklig över den här signingen.


1 kommentar:

Anonym sa...

tja Ravens har ju Flacco det ända Evans behöver gör är att fånga och springa.