söndag 20 november 2011

Veckans Match, Vecka 11

Baltimore Ravens (6-3-0) - Cincinnati Bengals (6-3-0)
Bengals är en av de största överraskningarna för mig i år och nu är det upp till bevis. Ravens i Baltimore, det finns färre matcher som är tuffare. Något av dessa lag kommer att gå upp på samma W% som Pittsburgh Steelers i det oerhört tighta AFC North. Bengals har inte ett gynnsamt schema precis. Man mötte Steelers förra helgen och stod upp rätt bra men förlorade ändå idag är det alltså dags för ännu en divisionsmatch mot ännu ett av ligans bästa lag. Lägg där till att skadorna radar upp sig hos Bengals. Kan Bengals verkligen slå Baltimore på bortaplan? Det skulle vara oerhört imponerande. Dock så har ju Ravens haft det tungt den sista tiden och förra veckansfeta plump mot Seahawks oroar. Joe Flaccos statistik de senaste sex matcherna imponerar verkligen inte, fyra touchdowns, niointerceptions och typ 60 i passer rating.

Plats: M&T Bank Stadium
Tid: 19.00
Väder: 15 grader och det ser ut att blåsa lite i Baltimore.
TV: TV10 visar matchen!

Skadade/icke tillgängliga spelare
Baltimore: Ray Lewis LB, Arthur Jones DT, Anthony Allen RB.
Cincinnati: Carlos Dunlap DE, Michael Johnson DE, Leon Hall C (resten av säsongen), A.J. Green WR, Donald Lee TE.

Senaste mötet:
Lagen möttes i januari, då vann Baltimore med 13-7. Men sedan 2001 så är det Bengals som är det Bengals som är det bättre laget med 11 vinster samtidigt som Ravens bara vunnit 9 möten.

Därför ska du se matchen!
Laget som vinner den här matchen går upp i delad ledning med Pittsburgh Steelers i AFC North. Ravens ska givetvis vara där uppe och jag är oerhört överraskad över att man inte leder divisionen. Deras offensiva strategier de senaste matcherna har varit bedrövliga och jag kan inte första varför man övergav springspelet mot Seattle senast. Jag vill se en skärpning på den punkten. Bengals får leva med att stå i skuggan bakom Ravens och Steelers men de vill verkligen visa att de tillhör topp två i divisionen. Det här kan bli en hård match.

Favoriter:
Baltimore spelar på hemmplan. Då är de alltid favoriter i min bok. Men det är långt ifrån säkert att det blir en komfortabel resa. Det kan till och med bli förlust. et blir det garanterat om man ska spela som man spelade senast mot Seahawks.


Inga kommentarer: