söndag 6 november 2011

Veckans Match, Vecka 9

Buffalo Bills (5-2-0) - New York Jets (4-3-0)
Jets byeweek kom väldigt olägligt efter två raka vinster men man hävdar själva att lagets momentum och självförtroende inte skulle avta. Men historien säger något helt annat. Sedan Rex Ryan tog över som head coach så har Jets alltid förlorat den match som efterföljt deras byeweek. Det blir inte bättre heller av att de åker till Buffalo som är obesegrade på Ralph Wilson Stadium samtidigt som man själva fortfarande väntar på den första bortasegern. Men framför allt är det väldigt mycket som står på spel här för Jets. Bills leder AFC East med lika många segrar som Patriots. Jets kan mycket väl bli avhängda vid förlust här. Receptet för att slå Bills blir att få deras pass rush att fungera för Bills offensiv är talangfullt och riktigt bra. Speciellt på hemmaplan.

Plats: Ralph Wilson Stadium
Tid: 19.00
Väder: Det är svart i Buffalo, vid matchstart kommer temperaturen ligga kring 10 grader.
TV: Matchen visas på CBS men inte på svensk TV. Går att streama via wiziwig.tv.

Skadade/icke tillgängliga spelare:
Buffalo: Demetrius Bell T, Kyle Williams DT, Aaron Williams CB
New York: Plaxico Burress WR, Mike Devito DT, Kenrick Ellis DT och Isaiah Trufant CB är samtliga frågetecken inför kvällens match.

Senaste möte:
Jets körde över Bills i början av januari. 38-7 skrevs siffrorna till den gången.

Därför ska du se matchen!
Bills försöker visa att de är ett lag att räkna med i den här divisionen och det står oerhört mycket på spel i den här matchen. Bills har redan mäktat med att slå Patriots och får nu ett Jets som kommer direkt från en bye. För att spä på det hela så kan det mycket väl bli så att endast ett lag från AFC East går till slutspel så varje match mot varandra är således galet viktiga.

Favoriter:
Det här trodde jag nog aldrig att jag skulle säga men jag ser nog Buffalo Bills som favoriter. För det första har man hemmaplan, där man än så länge aldrig förlorat, och för det andra möter man ett Jets som kommer från en vecka utan match och som dessutom fortfarande väntar på sin första bortaseger.



Inga kommentarer: