lördag 7 maj 2011

Draftbetyg 2011 (AFC East)

Buffalo Bills
Valet i första rundan, Marcell Dareus, var ett säkert val som nummer 3 totalt. Han kommer att göra tillvaron för sina medspelare så mycket enklare. Ändå, får man välja som nummer tre så ska det vara en spelare som verkligen kan påverka med inflytande och styrka. Dareus är kanske inte den spelaren. Den spelaren som kan bära en franchise. Valet i andra rundan, CB Aaron Williams, är ju inte det bästa och han kommer inte att starta. LB Kelvin Sheppard är ett bra pick.
Betyg: 3/6

New England Patriots
Rent generellt så tycker jag att Patriots gjorde en bra draft. TE Lee Smith kommer att vara deras startande tight end redan från dag ett, OL Marcus Cannon var ett loppisfynd om han håller sig frisk och RB Shane Vereen tror jag kommer att göra storsuccé i Pats offensiv. QB Ryan Mallett är fågel eller fisk från tredjerundan. Precis som Solder och Ras-I Dowling.
Betyg: 4/6

New York Jets
Det enda pick jag inte gillar från Jets sida är deras val i första rundan, Muhammad Wilkerson. Han är visserligen jävligt talangfull men han är långt, väldigt långt ifrån, att vara färdigutvecklad. DT Kenrick Ellis är intressant. Talang av Jenkins-klass och kan bli ett utropstecken om allt klaffar. QB Greg McElroy och Jeremey Kerley kommer nog båda att klara cutten.
Betyg: 4/6

Miami Dolphins
Mike Pouncey var ingen chansning i första rundan, ett säkert val. Man vet vad man får ut av honom. Förmodligen en Pro Bowler inom en snar framtid. Redan i år?
Pouncey var ett säkert val, resten mindre säkra. Jag kan omöjligt se att RB Daniel Thomas håller för löpningar på insidan i Miami, WR Edmond gates känns inte som en "homerunner" utan mer som ett vertikalt alternativ, bara. Deras sena val känns mest hafsiga och inte speciellt genomtänkta. Känslan är att Miami var nöjda med Pouncey och att det sen inte var så noga.
Betyg: 2.5/6

Ikväll: AFC West

Inga kommentarer: