fredag 20 maj 2011

Draftbetyg 2011 (NFC East)

New York Giants
Man lyckades plocka hem CB:n Prince Amukamara i första rundan. Det höjer betyget. Valet från tredje rundan, WR Jerrel Jernigan kan bli ett framtida hot och om man lyckas hålla Marvin Austin motiverad var han en steal i andra rundan.
Betyg: 5/6

Dallas Cowboys
Det började och slutade bra för Dallas. Tyron Smith var ett bra pick i runda ett och Shaun Chapas, som valdes sent, kan båda komma att bli starters. Däremot tror jag inte speciellt mycket på valet från andra rundan, LB Bruce Carter, jag är inte säker på att han passar som ILB i Dallas 3-4 defence. RB DeMarco Murray var inget spektakulärt pick och Dallas har redan bättre RBs.
Betyg: 3/6

Washington Redskins
Washington hade en bra strategi, man tradeade, tog värdefulla spelare och fyllde de hål man hade i rostern. Både Ryan Kerrigan och Jarvis Jenkins har potential att bli stabila startspelare i Redskins 3-4 defensiv. Niles Paul och Leonard Hankerson är spännande pick och båda kan mycket väl starta någon match redan i år.
Betyg: 4/6

Philadelphia Eagles
OL Danny Watkins är ett framtidsnamn av Pro Bowl-kaliber och han kan spela guard. CB Curtis Marsh är ett bra val även han. Man draftade också till sig lite djup i RB Dion Lewis och linebacksen Rolle, Lloyd Jr och Casey Matthews. Många spännande namn och en nästintill klockren draft från Eagles sida.
Betyg: 5/6

Inga kommentarer: