lördag 7 maj 2011

Draftbetyg 2011 (AFC West)

San Diego Chargers
Tycker inte att Chargers gjorde en speciellt bra draft. Marcus Gilchrist känns visserligen som en starter i secondaryn men LB Jonas Mouton var en skräll i andra rundan och att ta Liuget före Cameron Jordan är för mig oförståeligt.
Betyg: 2/6

Kansas City Chiefs
WR Jonathan Baldwin har potentialen att bli en riktigt bra wideout i NFL och var ett bra pick för Chiefs som helt saknar vertikala alternativ i passningsspelet. OL Rodney Hudson, OLB Justin Houston och DL Jerell Powe samt Allen Bailey är alla spelare som vi kan komma att se som starters om ett par år. Dessutom gillar jag QB:n Ricky Stanzi. Ett riktigt wildcard men han har talangen och med stenhård träning så kanske han kommer att bli en riktigt stor QB i framtiden.
Betyg: 5/6

Denver Broncos
Känns som om många av Broncos val kan gå in som starters redan nu, frågan är bara hur bra de gör sig som starters i detta skede. OLB Von Miller känns inte som idealistisk i Denvers 4-3, men honom kunde man inte hoppa. Helt rätt att plocka honom men ändå ett frågetecken. Orlando Franklin är stor men jag vet inte om han har det som krävs som OL i NFL. Broncos behövde starters och det har man skaffat. Frågan är om det är starters som leder Broncos till vinster.
Betyg: 4/6

Oakland Raiders
En rätt typisk draft av Raiders. Man har plockat in många talangfulla snabba spelare. Jag gillar DeMarcus Vad Dyke i tredje rundan men jag tror nästan mer på Chimdi Chekwa - cornern från fjärde rundan. RB Taiwan Jones förstärker backfield och WR Denarius Moore uppgraderar reciveing corpsen. Stefen Wisniewski var kanske det viktigaste valet, han uppgraderar mitten och kommer nog att gå in som starter direkt och kommer att parkera som starter i många år fram över.
Betyg: 4/6

Inga kommentarer: