torsdag 12 maj 2011

Draftbetyg 2011 (AFC South)

Houston Texans
Texans förbättrade secondaryn på ett bra sätt. CB Brandon Harris kan spela både inside och outside och Rashad Carmichael är en av draftens bästa corners när det kommer till zonspel. Båda är möjliga startspelare och kommer nog att flyttas runt i Houstons secondary under nästa säsong. DE:n J.J. Watt passar bra in i Texans och Brooks Reed är den pass rusher man behöver.
Betyg: 5/6

Jacksonville Jaguars
Årets draft var inte rätt draft för att byta upp sig för att plocka en QB. Jags gjorde det och fick Blaine Gabbert som #10 totalt. Nu hade man tur att det var draftens mest mogna QB man tog och jag tror att Gabbert kommer att glädja fansen i Jacksonville om några år. OL Will Rackley kommer att de dom lite tyngd på insidan. Förutom dessa två herrar var det inte mycket att hurra över.
Betyg: 3/6

Tennessee Titans
Titans gjorde en bra draft och fyllde de tomrum man skulle fylla. OLB Akeem Ayers har talang i överflöd, det samma gäller Jurrell Casey. Båda har dock mycket att lära än. RB Jamie Harper kan passa bra in i Titans rungame. Men draften står och faller med valet av Locker. Är han verkligen den franchise-QBn man söker?
Betyg: 4/6

Indianapolis Colts
De båda offensiva linjespelarna man tog i de två första rundorna, Anthony Castonzo och Benjamin Ijalana har båda potential att utvecklas till starters för Colts. Men inte vanliga starters, utan starters som man vinner matcher med. Jag ser framemot att se Ijalana in action. DT Drake Nevis är också ett riktigt bra pick, passar perfekt in i Colts spelsystem och kan bli en av ligans bästa pass-rushers. En riktigt riktigt bra draft från Colts sida. Välscoutat!
Betyg: 6/6

Inga kommentarer: