fredag 25 december 2009

Övriga matcher vecka 15!

Det spelades ju fotboll och viktiga matcher på andra håll i USA förra veckan här är ett urval:

Jag hann med att se Broncos mot Raiders i ett stekhet och rätt tätt derby. Eller tätt var det väl egentligen inte, Broncos var det bättre laget, det är jag nog god man för att kunna erkänna men man var på tok för ineffektiva. detta borde man ha vunnit, speciellt på hemmaplan. Men det var Raiders som till slut åkte hem som segrare efter att JaMarcus Russell hittade Schilens med bara 40 sekunder kvar av matchen och gav sitt lag en enpoängsledning. 20-19. JaMarcus Russell gjorde för övrigt en riktigt bra match när han kom in istället för skadade startern Charlie Frye. Har han insett allvaret kanske? Nja, återstår att se...
En annan liten sak som hände var att matchen var tvngen att avbrytas i ungefär en kvart då någon, förmodligen ett raidersfan, lyste med laserpekare i ögonen på Broncosanfallet. Polis tillkallades men jag tror inte någon anhölls, det fick man i alla fall inte se. Förjävligt att en idiot ska förstöra, hur beter sig vuxna människor egentligen!?

Saints förlorade sin första match för säsongen när man mötte Cowboys på söndagen och jag börjar tvivla på att Saints är ett möjligt SB-lag, som jag hävdat större delar av säsongen. Några veckor i rad nu har det inte alls sett bra ut och Saints ser ut som ett helt annat lag än vad man gjorde i början av säsongen, redan förra veckan höll man ju på att åka på däng mot Broncos. Detta var dessutom första matchen för säsongen som Saints inte lyckas med tre eller fler touchdowns.

Colts står fortfarande obesegrade efter 35-31 mot Jaguars.

Jets försämrade sina chanser till playoff avsevärt när man klantade bort sig och missade bland annat tre field goals när man förlorade med 10-7 mot Falcons. Deras stadsrivaler, Giants, hakade på Cowboys och är fortfarande kvar i racet till playoff efter en storseger mot Redskins i ett snöigt Washington.

Artikelserierna "Om säsongen var slut idag..." och "Still in the Hunt " kommer förmodligen imorgon ev. i natt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fyfan vilken vidrig match det var mot Raiders. Ärligt. Usch.