måndag 7 december 2009

Övriga söndagsmatcher:

Satt och zappade mellan matcher från och med andra halvlek i matchen mellan Eagles och Falcons och fick se bland annat följande:

Oakland Raiders lyckades tvåla dit mästarna med 27-23 på bortaplan. Vilket lyft laget har fått sedan "Bruce Almighty" Gradkowksi klev in och blev starter. Man är nu 2-1 på de tre senaste matcherna och vilka skalper sen. Man vann över ett kommande slutspelslag i Bengals för två veckor sedan (Gradkowskis första start) och nu även mot Steelers på Heinz Stadium. Dessutom har man ju lyckats med konststycket att vinna över Eagles. Varför har man lyckats så bra just mot riktiga topplag? Tillfälligheter? Underskattning? Man har ingen press på sig? Jag har inget riktigt bra svar på det tyvärr. Men roligt är det i alla fall.
Gradkowski överglänste dessutom sin QB-kollega i motståndarlaget och slutade på 22/33 completions, 308 yards och 3 touchdowns. Vilken underbar måndag det här har varit!
Detta var Steelers fjärde raka förlustmatch, vad händer där uppe egentligen?
Raiders är nu 4-8 och har tre matcher kvar att spela ska man lycka vinna mer än fem matcher i år?

Vilken galen jävla match det var borta i Washington där Saints strävade efter att fortsätta sin förlustfria svit. Jag skrev igår att Saints låg under med några minuter kvar av andra kvarten. Jag missuppfattade det hela och det var i början av andra som man låg under med hela tio poäng och det tydligen inte alls såg bra ut. Man kom ikapp till 10-10 tills Redskins utökade ytterliggare en gång men Saints hade tur och kunde kvittera på en fumble return. Så förbannat klantigt av Redskins där. Matchen gick till förlängning efter att man gjort 13 poäng var i sista halvlek. Washington hade haft flera chanser att avgöra matchen under ordinarie tid men misslyckats. det hade man även i förlängningen men man missade ett field goal. Saints satte sin några minuter senare och man är tillsammans med Colts fortfarande obesegrade. Tror att jag ska försöka få tag i matchen för att se i efterhand. Var uppenbarligen grym.

Jag satt och såg NFL Countdown Show på ESPN innan matcherna igår och då sas det att Titans var det lag som skulle kunna sätta stopp för Addai, Colts offensiv och deras winning streak. "Skitsnack" tänkte jag. Colts offensiv gick inte att stoppa och framför allt inte Joseph Addai som noterades för två touchdown. Colts vann med 27-12 på hemmaplan.