söndag 20 december 2009

Still in the Hunt (inför vecka 15)

Tycker att denna del av säsongen är den roligaste, då det börjar närma sig slutspel och lag efter lag spelar bort sig, favoriter faller och uppstickare sticker fram hakan. Vi har nu gått in i vecka 15 och jag har redan gått igenom hur slutspelsträdet skulle ha sett ut om om fanns. Tycker att vi kan kolla på vilka lag som fortfarande har en chans också. Vi börjar väl i vanlig ordning med AFC:

Miami Dolphins: Har inget lag över .500 kvar och skuggar Patriots i öst med en förlust mer.
New York Jets: Ligger precis som Dolphins på 7-6 men måste slå Falcons denna helg, sen får man väl hoppas att Bengals och Colts inte längre har något att spela för...

Pittsburgh Steelers: Vad fan händer där uppe egentligen? 5 raka förluster, 1-4 i divisionen, -.500 och ett tufft schema kvar. det är därför jag har hävdat att man är borta...

Jacksonville Jaguars: Var på Wild Card-plats nyligen men är inte kvar där. Förlust mot Colts och man har inte längre någon kontroll översitt eget öde. Souts division är för övrigt ett jävla getingbo bakom redan klara Colts...
Tennessee Titans: Behöver vinna för att ha en chans, visserligen inte en stor sådan men allt kan hända...
Houston Texans: Man kan som bäst sluta 9-7 men frågan är om det kommer att räcka då conferencestatistiken då skulle landa på exakt .500.

Vidare till NFC där det är betydligt färre lag som fortfarande har chans:

New York Giants: Bättre statistik i divisionen än Cowboys och bättre mot Cowboys dessutom men är för dåliga inom conferencen. Kan hålla.

Atlanta Falcons: Stackars Falcons. Man hade höga ambitioner inför säsongen men skador har helt spoilerat deras chanser, det börjar se mörkt ut.

San Francisco 49ers: Har skrattretande enkla två sista matcher (Lions och Rams) men att nå slutspel kommer att bli förbannat tufft.

Inga kommentarer: