fredag 25 december 2009

Steelers-Packers 37-36 (Vecka 15 Recap)

Steelers grep ta i det sista mycket tunna halmstrået förra helgen och det finns fortfarande en väldigt liten chans för slutspel för mästarna. Jag skulle dock bli väldigt överraskad om vi fick se dom där, det skulle vara helt sjukt faktiskt.

Men jävlar vad hårt inne det satt! Steelers hade på förhand inte vunnit sedan vecka 9 och det var Packers som faktiskt såg ut att kunna gå segrande ut ur denna hårda kamp. Det var dock Steelers som började bäst och även om defensiven inte var på topp så var man det bättre laget i första halvlek och vid paus ledde man med 21-14 vilket borde ha kunnat vara mer om defensiven hade sett ut som förra säsongen. Men faktum är att så är det inte längre i Pittsburgh. Det blev extra tydligt i sista kvarten där Packers lyckades sätta hela 22 poäng!

Sakta men säkert började klockan att rinna ut och bortalaget ledde med 6 poäng. Då klev "Big Ben" fram som det stora stjärna han är efter en tung match i övrigt, trots 500+ yards. Precis samtidigt som tiden hinner rinna ut hittar han WR Mike Wallace i End Zone för en touchdown, Jeff Reeds extrapoäng är good och Steelers kliver av Heinz Field med äran i behåll och sin första vinst på över 5 veckor.

Värt att notera:
  • Steelers har nu fyra raka hemmavinster mot Packers
  • Packers sackade Roethlisberger hela fem gånger

Inga kommentarer: