tisdag 27 oktober 2009

Giants-Cardinals 17-24 (Vecka 7 Recap)


Att det ska vara så jävla svårt att hitta rätt. Jag tyckte att Giants kändes som ett relativt säkert kort i går natt, men jag stod med lika gapande mun som Eli Manning och co. när klockan började ticka neråt i slutet på fjärde. Eli Manning måste nog ha funderat vad fan som hände, eller han gjorde nog det. Det såg då ut så när han själv sumpade Giants sista chanser till poäng och spel i OT då han blev interceptad med bara minuten kvar.

Inte nog med att Cards stod upp jävligt bra mot Giants och interceptade Manning tre gånger så gjorde man dessutom en grym match offensivt och jag måste erkänna att Kurt Warner vann QB-matchen rätt så överlägset.

Cards satte också stopp en rätt lång streak för Giants. Hemmalaget hade 15 raka vinster då man har ledat i halvtid. igår gick det väldigt trögt andra halvan av matchen och lagets första first down kom först i slutet av tredje quartern. Deras fyra posseisons man hade under halvleken föll inte heller ut speciellt väl. Ett field goal, en förlorad fumble samt en interceptions blev facit...

Värt att Notera:
  • Cardinals hade inte vunnit borta mot Giants på över 10 år.
  • I år har Cardinals 3 raka bortavinster, det har man inte lyckats med sedan 1987!

Nu ska vi alla njuta av den prestigefulla och viktiga matchen mellan Eagles och Redskins. Två lag med långvarig rivalitet emellan sig och som båda är pressade att vinna! Natten är ung.

Inga kommentarer: