fredag 9 oktober 2009

Patriots-Ravens 27-21 (Vecka 4 Recap)

Vilka matcher vi fick chansen att bevittna i helgen! Först ut var ju "The battle between the best" mellan Patriots och Ravens. En match som skulle visa sig avgöras först i sista driven.

Ställningen var 27-21 till hemmalaget då Ravens går till anfall och trots all press som Flacco fick utstå i fickan matchen igenom så kastar han ett perfekt fourth-down pass med drygt minuten kvar. Ofattbart nog lyckas Mark Clayton med konststycket att tappa bollen som hade gett Ravens ett first-and-goal och man hade med största sannolikhet tagit hem matchen och fortsatt varit obesegrade denna säsong. Självklart tar Patriots därefter ett knee och låter de resterande 20 rinna ut, men spänning saknades knappast i denna match!

Tom Bradys siffror är inte speciellt imponerande (21/32, 258 yards, 1 TD, 1 Fumble lost) och återigen tyckte jag att han såg väldigt osäker ut i pocket. Men trots det så kan man inte ta ifrån honom att han gjorde en bra match och har ett spelsinne som en gud. Han spred sina passningar och fördelade dessa på nio olika recievers och matchens första TD fixade han på egen hand genom en one yard QB-sneak. Hans 15 yards pass till Randy Moss första TD för säsongen skulle dessutom vissa sig vara helt match avgörande i denna tighta toppmatch.

Pats har haft problem i endzone men det var inget som gjorde sig uppmärksammat i söndags då man lyckades med touchdown vidtre av fem tillfällen innanför Ravens 20'.

Värt att notera:
  • Randy Moss är numera nummer sex i listan över spelare med flest touchdown. Moss har under sin karriär hittills hunnit med 137 stycken.
  • Ravens måste snart ringa Ghostbusters. Patriotsspöket forsätter att spöka och Ravens har fortfarande aldrig besegrat New England.
  • Ravens hade innan söndagens match inte gett upp en enda running TD, mot Pats blev det två stycken...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Satan så fjolligt med rosa! q:

kaprate kid sa...

Breast cancer awareness month...
Ska bli intressant att se vilka som fortsätter att sporta rosa. ;)