fredag 2 oktober 2009

Raiders-Broncos 3-23 (Vecka 3 Recap)

Snacka om patetiskt. Jag var riktigt förbannad efter den här matchen och övervägde faktiskt att aldrig mer se en match men det kommer jag förstås att göra. Vad framkallade då denna aggressiva reaktion? Låt oss analysera Raiders QB JaMarcus Russell... Han har ju som bekant varit helt värdelös varje match hittills under säsongen och han har stora problem att hitta sina recievers. Helt jävla lönlöst. Han passade återigen för hela noll touchdowns i söndags. Hade Raiders bara haft en halvbra QB så hade man varit med i matchen för Broncos är ju kassa egentligen, att man gått 3-0 är ju helt ofattbart egentligen.
Russell är helt uppenbart inte en QB för NFL och kommer nog aldrig att bli heller, det finns då ingenting som talar för det. Det är så förbannat patetiskt.
Det svider i själen och hjärtat att se en klubb som Raiders vara så under isen och utan några hints om att det kommer att bli bättre inom den närmsta framtiden. Det säger jag inte bara för att jag är Raidersfan utan för att Oakland Raiders är en klassisk klubb med många stora framgångar.
Tycker även att det är förjävligt att man har Cable som coach, det har börjat synas nu att han, precis som Russell, inte hör hemma i NFL. Han hade ett makalöst dåligt win/loss record i Idaho och han är uppenbarligen inte rätt man att vända detta sjunkande skepp.
Tycker väldigt väldigt synd om Darren McFadden som förtjänar att spela i ett mycket bättre lag och han försöker och försöker men det är fan inte lätt att helt ensam ställas mot ett helt lag. Just därför han har så många fumbels också kanske.

Raiders måste ju springa med bollen då Russell inte kan kasta en boll och brukar vara rätt bra på det dessutom. I söndags så förlorade man även den matchen då Broncos outrushed Raiders med 215 mot 95... Klart att det blir förlust då...

Noterbart:
  • För andra säsongen i rad är Broncos 3-0
  • McFadden hade tre fumbles under matchen och nu sju stycken på 16 matcher...
  • JaMarcus Russell passade för 65 yards. Underbart...

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, så kan det gå. Russell är verkligen urusel. Man måste ju som coach plocka bort honom när han är så här! Vem har man som backup?