torsdag 15 oktober 2009

Rykten gällande Raiders

Ja, satan här går snabbt. Bara minuter efter det att jag skrev mitt förra inlägg om Russell så fick jag höra ett spännande rykte.

Trade deadline är ju satt till den 20/10 och Tom Cable och co. i Raiders verkar vilja lösa lagets problem genom trader. Han sa nyligen "att problemen inte sitter i hur vi spelar utan i oss själva".
Bloggen erfar nu en massiv spelarflykt från Raiders (om något lag nappar) man har tydligen hört av sig till samtliga klubbar och nästan alla spelare i laget är tillgängliga för trade. Detta gäller dock inte en liten grupp om kanske 5-10 spelare, däribland JaMarcus Russell (tyvärr) och Nnamdi Asomugah (bra).

Raiders är 1-4 och patetiska i offensiven. Frågan är om man ändå inte ska ta och slänga upp Russell till högstbjudande också. Han hänger ju inte med i den unga, ettriga offensiven och har tagit QB-spelet till en oanad lägstanivå...
Jag förstår paniken i klubben och något måste man ju göra för att röra om i grytan och bryta det inpräntade losermönstret.

Sannerligen en väldigt sorglig historia. Men vem vill egentligen ha något annat än Raiders sk. untouchables? Man kanske skulle ta och slänga iväg någon vettig spelare för ett par tre o-lineman eller vad som helst?

2 kommentarer:

kaprate kid sa...

Problemet blir att hitta o-linemen som klarar att blocka en minut per spel som verkar behövas för att Russell ska få en tillräcklig read för att släppa bollen...

swenfl sa...

Hahah precis.